banner388

AK Parti Samsun'da aday adayı başvurularını uzattı

AK Parti Samsun'da milletvekilliği aday adayı başvuru talebinin çok yoğun olmasından dolayı başvuru süresi uzatıldı.

AK Parti Samsun'da aday adayı başvurularını uzattı

AK Parti Samsun'da milletvekilliği aday adayı başvuru talebinin çok yoğun olmasından dolayı başvuru süresi uzatıldı.

29 Nisan 2018 Pazar 20:46
AK Parti Samsun'da aday adayı başvurularını uzattı

Samsun Haber-29 Nisan yani bugün AK Parti Samsun'da milletvekili aday adaylığı başvuruları bitecekti. Ancak başvuru talebinin çok yoğun olmasından dolayı başvuru süresi uzatıldı.


85 Milletvekili Aday Adayı

27. dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatlarında toplamda 85 kişi başvuruda bulundu. Normal şartlarda bugün içerisinde başvurular son bulacaktı fakat başvuru talebinin yoğun olmasından dolayı uzatıldı.

Başvuruların uzatılması kararı ile ilgili AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “Milletvekili aday adaylığı için partimize büyük bir ilgi ve teveccüh var. 24 Nisanda başlayan ve 29’unda biteceğini işaret ettiğimiz 6 günlük süreçte 85 kişi Milletvekili Aday Adaylığı için partimize başvuruda bulundu. Kamuoyundaki beklentinin yüksek olması ve evraklarını yetiştiremeyen vatandaşlarımız için Milletvekili aday adaylığı sürecini uzatma kararı partimizin Genel Merkezi tarafından alındı” diye konuştu.

18 YAŞINDA 3 ADAY ADAYI

Hakan Karaduman, başvuru yapanların arasında 18 yaşında 3 gencinde olduğunu belirterek, "Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte milletvekili seçilme yaşı 25’ten 18’e indirildi ve böylece gençlerimize siyasetin yolu açılmış oldu. Gençlere güvenen ve gençlerin bakış açısının siyasete daha fazla yansımasını isteyen Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bizlerde AK Parti ailesi olarak Türkiye’nin ve şehrimizin gençliğine güveniyor ve gençlerimizin siyasette daha aktif rol almasını istiyoruz. Ve şimdi bakıyoruz bugün partimizde 2’si bay ve 1’i bayan olmak üzere 18 yaşında üç kardeşimiz milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Onları siyasi alanda istekli görmek bizleri çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

TEYAMÜL YOKLAMASIDA GÜN ATLADI

Hakan Karaduman, başvuru süresinin uzatılması ile birlikte normal şartlarda 2 Mayıs tarihinde yapılacak olan Teşkilat Temayül Yoklamasının 5 Mayıs gününe atladığını söyledi.


 

Son Güncelleme: 30.04.2018 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-04-30 09:23:25

hep rant peşinde koşuyorlar akp Sayın CUMHUR Başkanı her yere kafa yoruyor onlar maaş alıp yatıyorlar yazık bu ülkenin paralarına