banner388

AK Parti İl Başkanı'ndan önemli açıklamalar

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, parti binasında basın mensuplarıyla biraraya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı'ndan önemli açıklamalar

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, parti binasında basın mensuplarıyla biraraya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

16 Ekim 2017 Pazartesi 18:24
AK Parti İl Başkanı'ndan önemli açıklamalar

Samsun Haber - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, parti kongreleri hakkında bilgi vererek, vatandaşı ihmal ettiklerini ve sahaya inmeye başlayacaklarını belirterek, FETÖ ile mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini söyledi.


Perşembe ve Cuma günü Ankara'da yapılan İl Başkanları toplantısı hakkında bilgi veren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplantılarımızı gerçekleştirdik. Ardından Yerel Yönetimler ve Teşkilat Başkanımızın birlikte yaptığı il başkanları toplantısını da gerçekleştirdik. Türkiye'nin şuanda bulunduğu konum ve etrafında gelişen olayları hepimiz biliyoruz. Bununla ilgili de hükümetimiz gerekli önlemleri alıyor. Türkiye'nin bu süreçte terörle mücadelede hiç kesintisiz sonuna kadar olacak şekilde mücadelesini sürdürdüğünü hepimiz görüyoruz. Yurtiçinde ve yurtdışında oluşabilecek herhangi bir tehditi önlemek üzere yapıyoruz" dedi.

"ÜLKENİN KADERİ İLE AK PARTİ'NİN KADERİ BİRLEŞMİŞTİR"

AK Parti'nin kesinlikle tembellik yapma gibi bir lüksünün olmadığını belirten Göksel, "Ülkenin kaderi ile AK Partinin kaderi birleşmiştir. Özellikle 15 Temmuz'dan sonra bu biraz daha fazla ortaya çıktı. Bundan dolayı biz çalışmalarımızı gerçekten milli menfaatlerimiz üzerine çalışmalarımızı yaptık. Bu konuda en yüksek mertebeye kadar işi götürmeye kadar gidiyoruz. Biz milli ve yerli üretime her yerde destek veriyoruz. Bunu her konuda düşünebilirsiniz. Etrafımızdaki olaylara da duyarsız kalmıyoruz. Bizim özellikle tembellik yapmamamız gerekiyor. Herkes tembellik yapabilir ama ülke ile kaderi birleşmiş AK Parti kesinlikle tembellik yapamaz. Bizim tembellik yapmaya hakkımız yok. Biz çok fazla çalışacağız. Herkes kendi iç çekişmelerini bir tarafa bırakıp, ülkenin menfaatlerini önde tutmak için mücadele edecek.  Herkes bu dönemde ağızına geleni konuşuyor. Ağızımızdan çıkan sözlere de dikkat etmemiz gerekiyor. Biz milletimizi umursamak zorundayız. Millitemizin taleplerini bilerek hareket etmemiz gerekiyor. Eğer böyle hareket edersek, devlet menfaatini de önde tutmuş oluruz" diye konuştu.

TÜRK MİLLETİ YILLAR BOYUNCA MAZLUM İNSANLARA YARDIM ETMİŞTİR

Ülkenin çıkarları konusunda birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Göksel, "Şimdi birlik, beraberlik ve bir olma zamanıdır. Biz muhalefet ya da iktidarı gözetmeksizin ülkemizin çıkarları söz konusu olduğunda birlikte hareket etmeliyiz. Bu beraberliği yakaladığımız zaman Türkiye, önünde durulamayan güç olacaktır. Avrupa her ne kadar bizi terörle mücadelede eksik yaptığımız konusunda suçluyorsa da biz terörle mücadeleyi bırakmadık ve halen de devam ediyoruz. Yıllar boyunca Türk milleti malzum insanlara yardım etmiş, ezilenin yanında olmuştur. Mülteciler konusunda da bu böyledir. Bizim bunlar için güçlü olmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

AK PARTİ KONGRESİ


AK Parti'nin kongre süreci hakkında da bilgi veren Göksel, "Partimiz ile ilgili kongre süreçleri başlatı ve devam ediyor. 2019 yılının hazırlıkları bu kongrelerle yapılıyor. Bu kongrelerin önemi çok fazla. Çünkü bu kongreler 2019 yılındaki seçimlerde partiyi taşıyacak ve çalışmaları yürütecek teşkilatlardan oluşacak. Özellikle 5 tane ilçemizin kongresini yaptık. Diğerlerinin programlarını yapmadan Cumhurbaşkanımızın 'önce büyükşehir olmayan ilçelerin kongrelerini bitirelim. Daha sonra büyükşehirlerin ilçe kongrelerini yaparız. Peşinden büyükşehir olmayan illerin kongrelerini ve daha sonra da büyükşehir olan illerin kongrelerini yaparız' diye bir söylemi oldu. Bu ay sonuna kadar büyükşehir olmayan illerin ilçe kongreleri bitecek. Ondan sonra büyükşehirlerin ilçe kongreleri programlanacak. Bunlarda bittikten sonra büyükşehir olmayan illerin kongresi ve peşinden de büyükşehir olan illerin kongreleri yapılacak. Bizim verdiğimiz takvim biraz esnemiş olacak. Tek adaylı kongrelerimiz devam edecek. AK Parti normal bir parti değil. Biz dava hareketiyiz ve bu davada kimseyi kaybetme diye birşeyimiz yok. Arkadaşlarımıza parti içerisinde çeşit görevler verebiliriz. Bunun içerisinde bizde olabiliriz, belediye başkanları da olabilir"

AK PARTİ SAHAYA İNİYOR


Teşkilat olarak sahaya ineceklerinin altını çizen Göksel, "Biz teşkilatlar olarak hemen kongresi yapılmış ilçeler olarak sahaya ineceğiz. Hatta kongresi yapılmamış ilçelere de bazı talimatlar vererek sahaya ineceğiz. Biz seçimden seçime vatandaşın yanına giden parti değiliz. Biz vatandaşın içerisinde olan bir partiyiz. Bizim kongreler nedeniyle yaklaşık olarak 2 aydır vatandaşı ihmal ettik. Kongrelere yaklaşık 1 ay ara verildi ve bizde hemen sahaya inerek vatandaşların yanında olacağız. Biz vatandaşların yanına gidip, 'bize oy verin' değil, hasbihal edip, vatandaşın ülkenin geleceği hakkındaki bilgisini almak ve beklentilerini öğreneceğiz"

FETÖ İLE MÜCADELEMİZİ DEVAM ETTİRİYORUZ


Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Göksel, bir gazetecinin 'AK Parti İl Başkanı adayı Mehmet Teyyare'nin 'AK Parti İl Başkanlığında FETÖ'cü var' sorusuna cevap veren Göksel, "Bu mücedeleyi nasıl değerlendirdiğini bilmiyorum. FETÖ ile mücadeleyi biz sadece kendi başımıza değil, tüm birimler yapıyor. Savcılıklar var. Eğer kendileri şikayet yapmaya çekiniyorlarsa bana versinler ben yapayım. Varsa böyle birileri gereğini yapalım. Bunlar çok doğru söylemler değil. Eğer bize liste gelirse hemen altını imzalar savcılığa göndeririz. Biz FETÖ ile mücedelemizi 15 Temmuz'dan beri yapıyoruz. Bir insana çamur atmak için en kolay iş FETÖ iledir. Biz FETÖ ile mücadelemizi sonuna kadar devam ettiriyoruz. Şimdiye kadar ettirdik, bundan sonra da ettireceğiz"

HABER: GÖKHAN İÇKİLLİ

Son Güncelleme: 16.10.2017 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan 2017-10-17 07:03:10

Kökeni tarihlerin öncesine dayanan kadim Türk Milletiyiz .Bizim kaderimiz bir partinin purtinin kaderi ile alakalı değildir aga ...Siyasette ak gider pak gelir o gider biz en temiziz partisi gelir o gider kosla çamaşır suyu partisi gelir ancak kalıcı olan Devlettir Türklüktür .Bu siyaset kurumunu anlamıyorum aga kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp rüya görüyorlar Muharrem Bey iyi biri olabilir ancak unutmasın devlet hep 18 yaşındadır yeri dolduralamayacak kimse yoktur belki gelen daha iyi yönetir kim bilir ...Saygılar

Avatar
ASLIHAN 2017-10-17 13:28:30

sen o kadere çakılı değilsin...olmazsa olmaz değilsin unutma kimse değil