banner388

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'dan Samsunhaber.com'a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Aksu; "Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderi aynıdır." dedi.

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'dan Samsunhaber.com'a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Aksu; "Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderi aynıdır." dedi.

28 Kasım 2019 Perşembe 20:46
AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'dan Samsunhaber.com'a ziyaret

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu her platformda göğüslerini kabartan bir dünya liderine sahip olduklarını, ülkenin kaderiyle AK Parti'nin kaderinin aynı olduğunu söyledi.

"İstikrar abidesi bir liderimiz var"

17 yıllık iktidarları döneminde Türkiye'nin kronik problemlerini çözen bir AK Parti iktidarı olduğunu dile getiren Aksu; "Nereden nereye geldik. Bugün kendi savunma sanayisini oluşturan, helikopterini, tankını, ihasını, sihasını yapan bir ülke konumuna geldik. İç ve dış politikada istikrar abidesi haline gelen ve zorluklara dirayetli ve onurlu bir duruş gösteren bir liderimiz var. Ne mutlu bizlere." dedi.

"Çalışarak yolumuza devam ediyoruz"

Göreve geldiği günden bu yana koşarak görev yaptıklarını ve halkın sorunlarına, beklentilerine, özlemlerine çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden Aksu; "Bizim en büyük gücümüz halkımızdır. Halktan kopuk bir siyaset anlayışı AK Parti'nin genel felsefesi ile bağdaşmaz. Liderimizin izinde olan tüm teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde seçimsiz bir 4 yılımız var. Bu süre zarfında 2023 hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

"Partimizi kongrelere sağlıklı bir şekilde taşıyacağız"

İl başkanlığı seçimlerine değinen ve kendisinin aday olup olmayacağıyla ilgili konuşan Aksu; "Haziran ayına kadar önce delegelerimizi belirleyip önce ilçe ve sonrasında il kongremizi gerçekleştireceğiz. Şu anda bulunduğum konum gereği bu süreci en iyi şekilde götürmek ve partimizi kongrelere hazırlamak olacak. Kendimle ilgili şu ana kadar bir karar vermedim. O günkü şartlar nasıl olacak? Bunlara bakacağız sonrasında adaylığımız konusunda bir açıklama yaparız. Önceliğimiz partimizi kongrelere sağlıklı bir şekilde taşımaktır." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.12.2021 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsada 2019-11-28 21:44:54

yanlış, türkiye ilelebet varolacakdır, ak partide yillar sonra unutulup gidecekdir, diğer geçmiş partilerden çok bi farkınız olmayacak. çok seviyorsunuz haber kanalları üzerinden topluma mesaj vermeyi, halkdan korkuyorsunuzki sizleri çiftlik caddesinde göremiyoruz halk ile sohbet ederken.

Avatar
altay çoğal 2019-11-29 10:11:38

Oldu canım ara beni. AKP dediğin şey memleketin kadersizliğidir, eşşek şansıdır, kahpe felektir.

Avatar
^_^ 2019-11-29 12:48:17

ğasdaüğsdpfüa
türkiyenin kaderiyle aqp nin kaderi aynı ikisi de batıyor.
kimsenin sallamadığı,çin zulmune sessiz kalan,kendi vatandaşını sömüren dünya liderinden dolayı.
sadadaweöaslşdö

Avatar
^_^ 2019-11-29 07:52:20

asdaşsldkaşlsv
ikisi de batıyor. aynı kaderi yaşayacaklar. kimsenin sallamadığı dünya lideri asdaislşdaslşda