banner388
banner390
banner410
banner408

AK Parti'de adaylar belli oldu

AK Parti Gençlik Kolları'nda yapılacak kongrelerde adaylar belli oldu.

banner269

AK Parti'de adaylar belli oldu

AK Parti Gençlik Kolları'nda yapılacak kongrelerde adaylar belli oldu.

04 Ocak 2018 Perşembe 17:15
AK Parti'de adaylar belli oldu

Samsun haber - AK Parti Salıpazarı, Havza ve Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 5. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongreleri yapılacak.


AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, Salıpazarı, Havza ve Terme 5. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongrelerindeki başkan adayları açıklandı. AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Salıpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için Yunus Torun, Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için Sedat Ayan ve Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için Cem Devranlı'nın aday olacağı açıklandı.

"ŞÖLEN HAVASINDA YAPILACAK"


AK Parti'nin gençliğe önem verdiğini ifade eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "AK Parti, kurulduğu 2002 yılından bu yana gençlere ve gençliğe önem veren bir partidir. AK Dava'ya gönül vermiş gençlerimizin siyasette örnek aldıkları Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da, siyasi yaşamına Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak başlamıştır. 'İnanmak başarmanın yarısıdır' düsturuyla hareket eden gençlerimiz, her daim Cumhurbaşkanımızın yanında ve yolundadır. AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları olarak, 5. Olağan Kongre sürecimizi başlatmış bulunmaktayız. Bu noktada, Salıpazarı, Havza ve Terme ilçelerimizde gençlik kolları başkan adaylarımızı belirledik. Kardeşlerimize bu kutlu yürüyüşte muvaffakiyetler diliyorum. Kongrelerimizi önümüzdeki haftalarda coşkulu bir şekilde, şölen havasında gerçekleştireceğiz. Diğer ilçelerimizle ilgili istişare çalışmalarımız da devam ediyor. Bu istişareler sonuçlandığında kamuoyunu bilgilendireceğiz. Son olarak, Salıpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmüş olan Tarık Somuncu'ya, Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Uğur Mastik'e ve Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Mesut Tombaş'a, ilçelerine ve ilimize yapmış oldukları katkılardan, hizmetlerinden ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Allah, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini en iyi şekilde yaparak devreden kardeşlerimizin de yeni görev alacak kardeşlerimizin de yar ve yardımcıları olsun. Kongrelerimizin, ilçelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.
 

Son Güncelleme: 05.01.2018 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2018-01-04 17:58:26

Fotoğraf karesindeki insanların eğitim seviyelerinin toplamı düşündürücü !

Avatar
ÇAĞDAŞ 2018-01-05 09:21:26

Bunlar mı olacak geleceğin siyasetçileri...

Avatar
MUSTAFA ÖZDEMİR 2018-01-04 22:39:45

laf güzel 2017 de samsuna kaç gençkazandırdınız 15 temmuzda meydanları mhp gençliğine teslim ettiniz meydanlarda mhpli gençler cirit atarken ak gençlikleri hiç bir yerde göremiyoruz atakum hariç dost acı söyler

Avatar
Hamza 2018-01-05 17:54:50

Şu Caner Göktepe denen çocuğu kim gençlik il başkanı yaptıysa Allah’ından bulsun. Burnu havada beyimiz kimseyle doğru düzgün ilgilenmiyor bile. Söylecek çok şeyim var ama söylersem bu yorumu yayınlamazsınız. Oradan indireleceksin Caner