banner388

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Ercan Eler, güven tazeledi.

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Ercan Eler, güven tazeledi.

24 Şubat 2018 Cumartesi 17:20
AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi yapıldı

Samsun haber - Canik Kültür Merkezi'nde AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Ercan Eler güven tazeledi.

Başkan Ercan Eler yaptığı açıklamada, "İlçede her dört seçmenden üçünün oyunu aldık. Herkesi kucaklayarak çalışmaya devam edeceğiz. 2019 seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

CANİK'TE YÜZDE 72 OY

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, "Aldığımız yükün farkındayız. Başta Cumhurbaşkanımız ve dava arkadaşlarının gerek ülke sınırları içerisinde gerekse ülke dışında yapmış oldukları mücadelenin bilincindeyiz. Gerek ilçe gerekse il teşkilatları olarak sorumluluğumuzun farkındayız. İlçe başkanımız burada neler yapacaklarını söyledi. Biz de il başkanı olarak bunun takipçisi olacağız. Canik'te en son referandumda yüzde 72 oy aldık. Bu oy oranı fazla ama Canik'te daha fazla oy alabiliriz. Biz bunun çabası ve gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu. 

"MEHMETÇİKLER DÜNYAYA KÖK SÖKTÜRÜYOR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na değindi. "Allah Mehmetçiklerimizi korusun" diye Karaaslan, "Biz onlara 'Mehmetçik' diyoruz. 'Peygamber ocağı' diyoruz. Ama o Mehmetçikler bugün dünyaya kök söktürüyorlar. O Mehmetçikler ki bugün, terör örgütlerine kaçacak delik aratıyorlar. Allah onların hepsinden razı olsun. Analar cephede olmasa da içlik örerek, dolma sararak askerlerimize destek veriyorlar. Bugün millet olmanın ne demek olduğunu daha iyi idrak ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çiğdem Karaaslan'ın ardından kongrede AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç de konuşma yaptı.

Ercan Eler'in Yönetim Kurulu Asil Listesi şu şekilde;

Hasan Aslantürk, Ali Rıza Çebi, Murat Kanbur, Aydın Güney, Reşat Etli, Tamer Tokmak, Sami Tan, Abdullah Meriç, Yusuf Ziya Çöpoğlu, Emine Erkan, Fatma Diril, Emre Yılmaz, Ayşe Hicret Günaydın, Turan Uzun, Lütfi Çağlar, Cavit Aydın, Cengiz Düzenli, Vedat Öz, İdris Rençber


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.