banner388

Ahmet Türk'ü yumruklayan Samsunlu Çelik konuştu

8 yıl önce Ahmet Türk'e yumruk atan Samsunlu İsmail Çelik, “Karadeniz insanı vatanperverdir. Biz onları burada gerektiği gibi ağırladık. Bir daha olsa gözümü kırpmadan yine gerekeni yaparım” dedi.

Ahmet Türk'ü yumruklayan Samsunlu Çelik konuştu

8 yıl önce Ahmet Türk'e yumruk atan Samsunlu İsmail Çelik, “Karadeniz insanı vatanperverdir. Biz onları burada gerektiği gibi ağırladık. Bir daha olsa gözümü kırpmadan yine gerekeni yaparım” dedi.

24 Ocak 2018 Çarşamba 10:10
Ahmet Türk'ü yumruklayan Samsunlu Çelik konuştu

Samsun haber - Muş’un Bulanık ilçesinde 2 kişin öldüğü olayın davası için 8 yıl önce eski Demokratik Toplum Partisi Genel Başkanı Ahmet Türk, Samsun'a geldi. Ahmet Türk eski adliye önünde İsmail Çelik tarafından saldırıya uğrayarak burnu kırılmıştı. 35 yaşındaki İsmail Çelik gözaltına alınmasının ardından tutuklanmıştı. Hapishaneden sonra hayatına devam eden Çelik, bir süre bu olaylardan dolayı iş bulamadığını ifade etti.

"BURASI KARADENİZ"

Neden yumruk attınız? sorunu cevaplayan Çelik, "Benim 2010 yılında yaptığımı devlet şu anda yapıyor. Nasıl ki onlar teröristleri davul-zurnayla karşılıyorsa, biz de burada gereken şekilde onları karşıladık. Bizim karşılamamız bu şekilde oluyor. Eğer şu anda olsa gözümü kırpmadan aynı şekilde gereken cevabı veririm. Ben vermesem bile verecek biri elbet olur. Burası Karadeniz. Buradan hain çıkmaz ve PKK’lı da giremez. Karadeniz insanı bünyesinde yabancı bir şahsı barındırmaz. İnsanımız onlara ne bir lokma ekmek ne de içecek bir su verir” dedi.

"BUNLAR VATAN HAİNİ"

Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili açıklama yapan Çelik, "Sınır güvenliğimizi tehdit eden hainlere karşı yapılan bir operasyondur. Bu operasyona tüm halkımız da destek vermektedir. Bazı destek vermeyen siyasi partiler var. Bunlar zaten bellidir. Bunların vatan haini olduklarını da hepimiz biliyoruz. Afrin operasyonunda bile devletimizin ve milletimizin arkasında duramadılar. Bu milli dava da bile gittiler PKK’nın safında yer tuttular. Ben bunları kınıyorum ve bir an önce yaptıkları bu yanlıştan dönmelerini diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-01-24 10:43:07

Fazla iddialı konuşuyorsun İsmail kardeşim. Elbette hepimiz ordumuzun arkasındayız. Hepimiz vatanımız için canımızı veririz. Ama aramızdan hain her zaman çıkar. O kadar şerefsiz haysiyetsiz insan var ki parayı verdiğin zaman herşeyini satar. Yapmaz dediğin neler yapar. O yüzden sen haine yumruk attığında seni içeri atan sistemi sorgula, neden iş bulamadığını, neden sana iş vermediklerini sorgula. Demişsin ya onlar davul zurnalarla karşılar diye. İşte o davul zurnalarla, lahmacunlarla karşılayanları, uydurma mahkemelerle pişman bile olmayan teröristleri serbest bırakanları sorgula. Çözüm, açılım vs diyerek valilere operasyon yapmayın talimatı verenleri sorgula. Boşver onu bunu sen devlet ne kadar arkanda onu sorgula... Hayırlı işlerin olsun. Allah yolunu bahtını açık etsin. Sevgilerimle...

Avatar
İsmail çelik 2018-01-24 12:10:38

Cemal bey benim kimlere konuştuğumu isterseniz bi bakın görün bana 2010 yılında başbakana hakaretten yani recep tayyip erdoğana hakaretten dava açıldı benim Allah'ın yarattığı hiç bir kuldan korkum yok yazın googla ismail çelik başbakana hakaret diye çıkıyor saygılar..

Avatar
Tolga V. 2018-01-24 18:19:22

İsmail abi adamın hasıdır. Tanıyıp muhabbet edip de sevmeyen yoktur. Medyanın geçmişte sunduğu gibi de kabadayı filan değildir. Saygılı ve çok hoş sohbet biridir. Yeni iş yerin hayırlı olsun, Allah utandırmasın abi.