banner388

Ahmet Kabadayı: Kürt görünümlü kurt

Milli Birlik Ve Kardeşlik Federasyonu (MBF) Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, CHP’li Vekil Sezgin Tanrıkulu’na kürt görünümlü kurt yakıştırmasında bulundu.

Ahmet Kabadayı: Kürt görünümlü kurt

Milli Birlik Ve Kardeşlik Federasyonu (MBF) Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, CHP’li Vekil Sezgin Tanrıkulu’na kürt görünümlü kurt yakıştırmasında bulundu.

07 Eylül 2017 Perşembe 10:28
Ahmet Kabadayı: Kürt görünümlü kurt

Samsun haber - Milli Birlik Ve Kardeşlik Federasyonu (MBF) Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na tepki gösterdi.

Genel Başkan Kabadayı, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na “Bu ülkenin milli birlik ve kardeşlik duygusunu güçlendirmesine ihtiyacı var bir millet vekili olarak ülkede yalan siyaset yaparak milleti kutuplaştırmaya çalışmak hainliktir provokatörlüktür “ dedi .

Kabadayı, “Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi Sİ HA’lar yapıyor diyen bu hadsiz vekil kendini de CHP yi de  aşmış ülkemizin iç siyasetine ve siyasi ahlaka uymayan yalanları ile şu ifadeleri kullanmıştır  Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır" diyen bu sözde millet vekili  Sezgin  Tanrıkulu, PKK'nın yaptığı suikast ve katliamlarını görmezden gelmekle yetinmemiş  bir de Sİ HA’ların  sivilleri hedef aldığı yalanını ortaya atıyor yesinler senin yalanlarını seni gidi  PKK  sevicisi seni” diye konuştu.

(MBF Genel Başkanı Ahmet Kabadayı)

BU VATAN HAİNLERİNİN MİLLETİN MECLİSİNDE NE İŞİ VAR

Kabadayı, CHP’li Tanrıkulu’nun eli kanlı, bebek katili terör örgütüne hiçbir fırsatta desteğini esirgemediğini iddia ederek, “ 2015 yılında Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, 2 polis memurunun evlerinde başlarından vurularak şehit edilmesine, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safi Türk’ün  şehit edilmesine, Tunceli'de kaçırılarak şehit edilen 24 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz'a kaçırılarak şehit edilen Hakkari'nin Kadıköy Köyü Muhtarı Nurettin Altun, Van’da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'nin şehit edilmesine, AK Parti Diyarbakır'ın Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan’ın şehit edilmesine, Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın şehit edilmesine  Tunceli’de cumhuriyet savcısı murat uzununun şehit edilmesine   en ufak bir tepki göstermemiştir şimdi çıkmış devlet sivil vuruyor diyor Allahtan korkmaz kuldan utanmaz” diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 07.09.2017 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2017-09-07 12:47:41

Doğru söze ne denir.

Avatar
Adem kaya 2017-09-07 12:58:17

Ağzına yureğine sağlık ahmet başkan
Bu zihniyet vatan ve millete fitne vermekten başka birşey deyil