banner388

Ahmet Hatinoğlu: 'Atakum’u MHP’nin yönetme vakti geldi'

MHP Atakum ilçe başkanı Ahmet Hatinoğlu, "Artık Atakum’u MHP’nin yönetme vakti geldi, Atakumluları hak ettikleri hizmetlere kavuşturmak için var gücümüz ile çalışıyoruz"dedi.

Ahmet Hatinoğlu: 'Atakum’u MHP’nin yönetme vakti geldi'

MHP Atakum ilçe başkanı Ahmet Hatinoğlu, "Artık Atakum’u MHP’nin yönetme vakti geldi, Atakumluları hak ettikleri hizmetlere kavuşturmak için var gücümüz ile çalışıyoruz"dedi.

18 Aralık 2018 Salı 12:41
Ahmet Hatinoğlu: 'Atakum’u MHP’nin yönetme vakti geldi'

MHP Atakum ilçe başkanı Ahmet Hatinoğlu, Cumhur ittifakının Samsun’u kapsayıp kapsamayacağı, kapsaması halinde ilçelerin durumunun ne olacağı belirsizliğine rağmen Atakum’da çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek,  "Atakum, Samsun’da hatta tüm Karadeniz’de en önemli ilçelerden biri,  belediyecilik anlamında çok daha büyük hizmetlere ihtiyaç duyuyor, Atakum’un geleceğinin daha doğru planlanmasın gerek, bu planlama ve hizmetler de MHP'li kadroların yöneticiliğinde üretken ve modern belediyecilik anlayışı ile sağlanabilir.  Atakum’da yaptığımız saha analizlerimiz köy ve mahalle ziyaretlerimiz sırasında halkımızdan aldığımız şikayetler ve bizlerin tespit ettiği eksikler doğrultusunda Atakum’a doğru çözüm önerileri ve projeler üretecek kadrolarımızla atakumu yönetmeye talip olduğumuzun bilinmesini isterim. Birbirinden değerli aday adaylarımız ve tüm teşkilat kadrolarımız ile seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Genel merkezimizin ve il başkanlığımızın Cumhur ittifakı ile ilgili vereceği karar doğrultusunda çalışmalarımıza yön vereceğiz. Artık Atakum’u MHP’nin yönetme vaktinin geldiğini biliyor, Atakumluları hak ettikleri hizmetlere kavuşturmak için var gücümüz ile çalışıyoruz.  İlçe belediye meclis üyeliği için de yoğun başvuru var. Bu da partimize olan teveccühün bir göstergesidir” dedi.

Son Güncelleme: 18.12.2018 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıza 2018-12-18 23:52:31

Artık mhp diye bir parti olmayacak.yazık bu duruma düşürenler utansınlar.

Avatar
Talat 2018-12-18 14:19:31

Mhp diye partimi var. Akp herşeylerine el koydu. Mhp ve ülkücülük tarih oldu malesef. Iki yol önce bahçelinin söykedikleri tayyip erdogan hakkinda yenilir yutulur mu? Şimdilerde ne yapacaklari mhp nin erdoganin dudaklari arasinda ki iki lafiba emrine bakar. Atakumda mhp yada akp olmuş ne değişir. Hepsi ayni tek parti oldukar mhp bitti

Avatar
sa 2018-12-18 14:59:26

yav he he atakum chp diyecek bakın işinize akrepler

Avatar
misafir 2018-12-18 17:32:49

bu seçim ak parti için riskli ilçesi olduğu için mhp aday göstermeyip ak parti adayını destekleyecektir.malum ittifaktan dolayı.yazık emeklerinize.inanın üzülüyorum.ne hale düşürdü mhp'yi atakumda ve türkiye genelinde.samsunda tüm il geneli ve ilçelerde mhp oyları büyük bir düşüş yaşayacaktır.