banner388

Ağaçlandırmaya 4 milyon TL yatırım

Orman Bölge Müdürlüğü filosuna 6 iş makinesi kazandırıldı.

Ağaçlandırmaya 4 milyon TL yatırım

Orman Bölge Müdürlüğü filosuna 6 iş makinesi kazandırıldı.

17 Mart 2020 Salı 11:40
Ağaçlandırmaya 4 milyon TL yatırım


4 milyon TL değerindeki 2 ekskavatör, 1 kazıcı yükleyici, 1 greyder, 1 mini ekskavatör ve 1 traktörden oluşan iş makinelerinin kazandırıldığını belirten Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, “Amasya, Samsun, Çorum ve Tokat illerini kapsayan çok geniş bir sahada bölgemizin ağaçlandırılması için işletme müdürlüklerimizle faaliyetlerimizi yürütmekteyiz. Çalışmalarımızda iş makinelerimize çok ihtiyaç duyuyorduk. Ekip arkadaşlarımızla beraber inşallah beklentileri karşılayacak, bölgemizi yeşillendirecek ve yüzleri güldüreceğiz” dedi.
Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya da, “Bölge müdürlüklerimizin her türlü ihtiyacı görüp bunlara çözüm üretmek ve çalışan arkadaşlarımızın her türlü lojistik desteğini sağlamak durumundayız.” şeklinde konuştu.
Araçların yerli ve milli olmasına önem verdiklerine değinen Özkaya, “İş makinelerimizin yüzde 60’ı yerlidir. İnşallah gelecek yıllarda hepsini yerli araçlardan karşılarız. Makinelerimizin yeni personellerimizin bundan sonra alacaklarımızın öncelikle teşkilatımıza Bölge Müdürlüklerimize, Amasya Orman Bölge Müdürlüğümüze hayırlı olmasını ve güzel hizmetlerde kullanılmasını temenni ediyorum." dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İismail baydenk 2020-03-17 14:11:26

Sayin orman ibakanimiz bize ormana 4 milyon yatirim yaptik dirsunuz ormandan onnce virüsle mucadeleye bakiniz