banner388

Afrin’de destan yazan komutan Samsun'da

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Afrin'de destan yazan Samsunlu komutan Astsubay Üstçavuş Sercan Büyükkal'ı ağırladı.

Afrin’de destan yazan komutan Samsun'da

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Afrin'de destan yazan Samsunlu komutan Astsubay Üstçavuş Sercan Büyükkal'ı ağırladı.

03 Nisan 2018 Salı 16:49
Afrin’de destan yazan komutan Samsun'da

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in Burseya Dağı’nı alarak Türk Bayrağı diken komutanı Astsubay Üstçavuş Sercan Büyükkal'ı makamında ağırladı.

Geçtimiz günlerce Samsunlu komutan Büyükbal ile telefonda görüşen Başkan Yılmaz, Mehmetçiğin anne ve babasını evinde ziyaret etmişti.

Zeytin Dalı Harekatı’nda önemli bir zafere imza atıldığını belirten Başkan Yılmaz, "Rabb’im tüm askerlerimizden razı olsun onları korusun. Afrin herakatı büyük bir zafer ile neticelendi. Şimdi sıra da Menbiç var. Milletimizin duaları sizinle. Ben inanıyorum ki Menbiç harekatından da zaferle çıkacağız. Zeytin Dalı Harekatı’nda şehitlerimizin olması yüreklerimizi yaktı. Samsun'a da şehitlerimiz geldi. Samsunlu Burak Akalın, Hüseyin Şahin, Göksu Şafak Şahin evlatlarımız bu vatan için Zeytin Dalı Herakatı’nda şehit düştüler. Allah'ım tüm şehitlerimizden razı olsun. Şahsınızda sizi ve tüm Mehmetçiklerimizi Samsun adına kucaklıyor ve Afrin zaferi için tebrik ediyorum” dedi. 

Samsunlu komutanı Sercan Büyükkal ise, "Başkanım, Afrin'de görev yapan askerlerimizin hepsi vatanına milletine canını hiç çekinmeden verecek olan insanlar. Biz orada vatanımız için varız. Devletimiz hiçbir şeyimizi eksik etmiyor. Milletimizde bizlere duaları ile sahip çıkıyor. Bizim için önemli olan vatan sağ olsun gerisi teferruat. Burseya Dağı’na bayrağımızı dikmenin gururu ve onurunu yaşıyoruz. Askerlerimizin hepsi canlarını ortaya koyarak Afrin'de görev yapıyor. Burseya Dağı’nı teröristlerin başlarına yıktık. Arkalarına bakmadan kaçtılar" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun55 2018-04-03 19:36:37

Hic biryere aday falan olmayacak merak etme.orda edilen zafer onemli bir zaferdi kucuk bir olay degil valinin belediye baskaninin gorusmesi gayet dogal adam o timde gorevli .destek oluyorlar bilgi aliyorlar bundan rahatsizlik duyulmamasi lazim surekli taciz tecavuz haberlerimi olcak samsunda birazda boyle guzel haberler olsun

Avatar
Misafir 2018-04-03 18:03:03

Afrind e verdiği mücadeleyi takdirle karşılarken, Bu kadar medyatik olmayı istemesinin sebebi ney acaba. Başka bir ilde örneği var mi acaba.Her ay aynı haber.Bir yere aday mı olacak.

Avatar
lazikocan 2018-04-04 04:25:09

duygularını paylaşmaktır bu. ki hiç çekinmeden nerden seslenirse seslensin bizler dinleriz ....Fesat yorumcu sana Insan diyenin Allah seni ıslah etsin

Avatar
M.KURT 2018-04-03 19:01:35

Türk Silahlı Kuvvetleri tarihinde daha önce yaşanmayan olaylar yaşanıyor. Ordumuz medyatik şovlara konu olmasın.

Avatar
Mustafa nuri Özmen 2018-04-03 22:33:26

İlla adaymi oomasi gerekiyo sehrimizin simgesini godsteriyor