banner388

Adam yaralamaya adli kontrol

Samsun'da adam yaralama suçundan yakalanan zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adam yaralamaya adli kontrol

Samsun'da adam yaralama suçundan yakalanan zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

09 Nisan 2018 Pazartesi 21:23
Adam yaralamaya adli kontrol

Samsun Haber-Samsun'da bir düğünde halay yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi silahla yaralandı. Yaralamanın ardından silah ile birlikte yakalanılan zanlı adliyeye sevk edildikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OLAY HALAY ÇEKERKEN BAŞLADI

Samsun'un İladım ilçesi Fuar içinde meydana gelen olayda alınan bilgilere göre, düğünde halay esnasında çıkan gerginlik sonucunda S.T.V. ile T.A. olayı düğün salonunun dışında sürdürdüler. S.T.V. adlı zanlı belinde çıkardığı silah ile ateş ederek T.A.'yı yaraladı. Olayın ardından fuara gelen ambulans ekipleri ile yaralanan T.A. Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Gözaltına alınan zanlı bugün adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 09.04.2018 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2018-04-10 08:50:17

İşini tamamlasin diye salmişlardir. Adalet bitti memleketde. Hapishaneler dolu fetöcülere yer açmak için ne kadar sapik katil hirsiz vs varsa saliyorlar

Avatar
XYZ 2018-04-10 09:32:36

Adalet mi bu bu suçu başka bir kişi işlese kaç yıl ceza yer ama sabıkası kabarık olanlara hep bir tolerans sağlanıyor bu şekilde resmen milleti suça teşvik ediyorlar. Yazıklar olsun böyle adalete...

Avatar
55 2018-04-10 11:06:02

Böyle adaletin ALLAH belasını versin

Avatar
Halil 2018-04-10 14:09:04

Bi kac kisiyi daha öldürsun diye birakmislar yazik