banner388

68 yaşında herkese örnek oluyor

Samsun'da karton toplayarak ve hamallık yaparak geçimini sağlayan 68 yaşındaki İsmail Çelikcan'ın yaşama azmi herkese örnek oluyor.

68 yaşında herkese örnek oluyor

Samsun'da karton toplayarak ve hamallık yaparak geçimini sağlayan 68 yaşındaki İsmail Çelikcan'ın yaşama azmi herkese örnek oluyor.

10 Kasım 2017 Cuma 16:49
68 yaşında herkese örnek oluyor

Samsun Haber - Samsun'da geçimini hamallık yaparak ve karton toplayarak sağlayan 68 yaşındaki İsmail Çelikcan, mücadelesi ile herkese örnek oluyor.


Evli ve 4 çocuk babası İsmail Çelikcan, topladığı kartonları satarak günde ortalama 20-25 TL para kazanarak geçimini sağlıyor.


İsmail Çelikcan, şimdiki gençlerin iş beğenmediklerini söyleyerek, "Bu zamanlarda gençlerin haline bakıyorum ama çok üzülüyorum. Birçoğu çalışmıyor, boş boş geziyor. Çalışanları ise hallerinden memnun değil. Hepsi şikayet edip dert yanıyor. Hepsi masa başında oturup çalışma derdi içerisinde. Benim yaşım 68. Geçimimi de bu yaşıma rağmen sırtımda yük taşıyarak sağlıyorum. Yaptığım işten de hiç şikayet etmiyorum. Allah’a şükür bir şekilde geçiniyoruz. Yaşıma rağmen biraz zorluk yaşasam da gençlere meydan okurum. Onlar benim bu yaptığım işi yapamazlar. Benim 4 çocuğum da evli. Hepsini evlendirdim. Hanımımla birlikte yaşıyoruz. Günlük kazandığım paralar ile hayatımızı sürdürüyoruz. Aslında çocuklarım bana çalışma biz sana bakarız diyor ama ben çalışmadan duramam. Ne yapacağım? Kahveye gidip okey mi oynayayım? Hamallıkta olsa çalışmayı seviyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ornek mi 2017-11-10 17:49:23

Aciyacagimiza adamcagizi ornek mi alalim . Yazik degil mi? Bu amca bu yasta neden calisiyor????????????????

Avatar
smsn 2017-11-11 13:34:58

bu amca niye emekli maaşıyla yatarak keyfli yaşam sürmüyor çünki.. emekli degil.. yada parası az veriliyor ve mecbur çalışıyor.. türkiyenin hali..

Avatar
smsn 2017-11-11 13:32:44

ne kadar doğru demiş arkadaş.. zenginlere köle olalım..