banner388
banner390
banner410
banner408

5. Piazza – Medya iftar buluşması

Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), geleneksel hale getirdiği Piazza-Medya iftar buluşmasının beşincisini düzenledi.

banner269

5. Piazza – Medya iftar buluşması

Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), geleneksel hale getirdiği Piazza-Medya iftar buluşmasının beşincisini düzenledi.

14 Haziran 2017 Çarşamba 11:13
5. Piazza – Medya iftar buluşması

Samsun HaberPiazza AVM içerisinde bulunan Bay Döner Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Piazza AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Gökçe Yaygın ile Samsun’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri, köşe yazarları ve muhabirler katıldı.

İftar sonrası konuşan Piazza AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir, “Geleneksel olarak her ramazan ayında düzenlediğimiz Piazza - Medya iftarı buluşmalarının beşincisinde yeniden bir arada olmak bizlere büyük bir mutluluk veriyor. En köklü değerlerimizden biri de hiç kuşkusuz içerisinde bulunduğumuz kutsal Ramazan ayı. Oruç ibadeti ile geçirilen ve içerisinde mübarek günleri ihtiva eden bu değerli Ramazan ayı, aynı zamanda paylaşmanın, birbirimizi tanıyıp anlama çabalarının doruğa çıktığı günleri de içerisinde barındırmaktadır. Ramazan ayını Samsun’da yaşamak ise eşsiz bir deneyimdir. Biz Piazza AVM bölgenin en önemli ticari ve sosyal yaşam merkezi haline getirmeyi amaç olarak benimsedik. Tüm enerjimizle, kaynaklarımızla ve hayallerimizle bu yolda yürüyoruz. İnancımızı ve sevgimizi yaptığımız her işe katıyoruz. Çünkü biliyoruz ki sevgi ile yapılan, inanılarak çabalanan, hayal kurularak ilerlenen her işte başarı kaçınılmazdır. 2014 yılında Avrupa’nın en iyi Alışveriş Merkezi yarışmasında Onur ödülünü kazandık. 2015 yılında ise 2015 mutlu çocuk projesinde büyük bir Sosyal Sorumluluk imzası attık. 2016 yılında Dünya Çocuk Rekorları kitabına Samsun adını gururla yazdırdık. Ve daha pek çok büyük başarı hikayelerine imzamızı attık. Sektörde her zaman övgüyle bahsedilen bir AVM olduk” dedi.

Gökhan İÇKİLLİ

Son Güncelleme: 14.06.2017 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.