banner388

4 motosiklet çaldı henüz 16 yaşında

Atakum ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekipleri 4 ayrı motosiklet hırsızlık olayına karışan 16 yaşındaki genci çaldığı motosikletle gezerken yakaladı.

4 motosiklet çaldı henüz 16 yaşında

Atakum ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekipleri 4 ayrı motosiklet hırsızlık olayına karışan 16 yaşındaki genci çaldığı motosikletle gezerken yakaladı.

09 Eylül 2017 Cumartesi 14:48
4 motosiklet çaldı henüz 16 yaşında

Samsun Haber - Hırsızlık olaylarının sık yaşandığı günümüzde bu olaylara karışan kişilerin yaş ortalamalarında da belirgin bir düşüş gözleniyor.

Suça karşı mücadelede amansız çalışmalarını sürdüren güvenlik güçleri hem suçluları yakalamada hem de suçun başlamadan önlenmesi doğrultusunda bilinçlendirme çalışmaları da gerçekleştiriyor. Fakat yine de bu anlamda istenilen derecede yol kat edilebilmiş değil.

Bir hırsızlık olayının peşine düşme çalışması da Atakum’da gerçekleştirildi. Henüz 16 yaşında bir çocuk 4 ayrı motosiklet çalmak suçundan aranıyordu. Jandarma ekipleri söz konusu şahsın evinin bulunduğu Elmaçukuru Mahallesi’ne gitti ve kişiyi  çaldığı motosikletlerden birini kullanırken yakaladı.


Jandarmadaki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Son Güncelleme: 09.09.2017 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-09-09 15:08:05

Ah ahh adalet mülkün temeliymiş neyi bekliyorsunuz ey kanun koyucular toplumda eğer huzur,asayiş isteniyorsa bunun önlemi caydırıcı cezalardan geçmektedir ha yok biz bu işlerden nemalanıyoruz , rantımız var diyorsanız zaten bizim elimizden de bişey d

Avatar
Şeriat 2017-09-10 10:58:05

bu kanunlar bizim kanunlarımız degil dürüst namuslu insanları kesinlikle korumuyor bu kanunlar dolandırcı hırsız gaspçı hertürlü suçlunun yanında biz kendimizi ailemizi nasıl koruyuyacaz Allahın Kanunlarına Uysak sıkıntı olmayacak kısasa kısas BAKARA-179: Ey akıl sâhipleri, kısâsta sizin için hayât vardır, böylece korunursunuz. BAKARA-179: Ey temiz akıl sahipleri, kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki sakınırsınız.