banner388
banner390
banner410
banner408

30 Temmuz pazar Samsun hava durumu

Meteoroloji, 30 Temmuz pazar günü Samsun için hava durumu verilerini paylaştı.

banner269

30 Temmuz pazar Samsun hava durumu

Meteoroloji, 30 Temmuz pazar günü Samsun için hava durumu verilerini paylaştı.

30 Temmuz 2017 Pazar 09:01
30 Temmuz pazar Samsun hava durumu

Samsun Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 30 Temmuz pazar günü Samsun'da güneşli ve sıcak hava etkili olacak. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, akşam saatlerinde ise il genelinde yerel sağanaklar görülme ihtimalinin olduğu belirtildi.

Samsun'da hafta boyunca etkili olan yüksek nem ve aşırı sıcaklar, haftanın son günüde etkisini sürdürecek. Sıcaklıklar, yeni haftayla birlikte daha da artacak.


YENİ HAFTANIN İLK GÜNÜ SAĞANAK YAĞIŞ


Samsun'da haftanın son günü olan 30 Temmuz pazar günü sıcaklıklar yüksek nemin etkisiyle 30 derecelerde seyredecek. 31 Temmuz pazartesi haftanın ilk günü gök gürültülü sağanak yağış gözlenecek, yağışın etkisiyle sıcaklıklar 1-2 derece azalacak. Yeni haftanın geri kalanında ise güneş yeniden yüzünü gösterecek ve sıcaklıklar artışa geçecek.
 

Son Güncelleme: 30.07.2017 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.