banner388

3 Mahalle 'Komşu İftarları' nda Buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anneler Parkı’nda Rasathane, Hürriyet ve Çiftlik Mahallesi sakinleri ile ‘Komşu İftarı’nda bir araya geldi.

3 Mahalle 'Komşu İftarları' nda Buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anneler Parkı’nda Rasathane, Hürriyet ve Çiftlik Mahallesi sakinleri ile ‘Komşu İftarı’nda bir araya geldi.

28 Haziran 2016 Salı 12:52
3 Mahalle 'Komşu İftarları' nda Buluştu

İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen her gün farklı bir mahallede kurulan Komşu İftarlarının dün akşamki durağı Anneler Parkı oldu. İcra edilen iftar yemeğinde Rasathane, Hürriyet ve Çiftlik Mahallesi sakinleri aynı masalarda oruçlarını açtı.
Komşu İftarları programında Başkan Erdoğan Tok’un yanı sıra AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İl ve İlkadım İlçe Teşkilatı Yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları yer aldı. İftar öncesi komşu iftarı konukları ile bir bir görüşen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi. Başkan Tok, "Birlik ve beraberliğimiz ile örnek teşkil ediyoruz" şeklinde konuştu.

“HALKIMIZ İÇİN DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ”
İlkadım halkından aldıkları pozitif enerji ile büyük hizmetlere ve dev projelere imza atıklarına değinen Başkan Tok, “Anneler Parkı’nda gerçekleştirdiğimiz iftarlarımız her zaman bambaşka oluyor. Teyzelerimizin, dedelerimiz gençlerimiz herkes hep bir arada oluyor. Ne zaman davet etsek hep beraber toplanıyoruz bu sofralarda. Huzurlu barış içinde yardımlaşarak yaşıyoruz. Bu konuda Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Halkımızdan aldığımız enerjimizi gücümüzü yine halkımız için harcıyoruz. Vatandaşlarımız bu pozitif enerjiyi bizlere verdiği sürece bizlerde asla durmak yorulmak olmayacaktır. Geceli gündüzlü koşturacağız sıkılmadan, yorulmadan işimize, halkımızı hizmetlerimizle projelerimizle güldürmeye devam edeceğiz. İftar masalarımızı tek tek geziyorum. Halkımızı dinliyorum. Mahalle sakinlerimiz bizlerden duydukları memnuniyeti belirtiyor. Biliyoruz ki beklentiler var. Hepsinin farkındayız. Buradan belirtmek istiyorum ki inşallah o beklentileri en güzel şekilde karşılama noktasında ekibimizle çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz olmasa idi bizler bu kadar hizmete bu kadar projeyi sığdıramazdık. Allah halkımızdan razı olsun. Maalesef Türkiye’nin birliğini beraberliğini bozmak isteyen şer güçler var. Bu şer güçler rahat durmuyorlar içerden ve dışarıdan huzur kaçırmak için çabalıyorlar. Rabbim bunlara fırsat vermesin inşallah. Birliğimizi beraberliğimizi korusun. Halkımızın şimdiden Mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Kadir Gecesi’nde seccadenizi alıyorsunuz ve Cumhuriyet Meydanı’nda on binlerce kişi ile hep beraber teravih namazımızı kılıyoruz. Kur’an tilavetlerimizi yapıyoruz. Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerif ziyareti ile muazzam bir gece yaşayacağız” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 28.06.2016 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.