banner388
banner390
banner410
banner408

3 bin 285 Başvuru Yapıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi özel yetenek sınavları başladı. 

banner269

3 bin 285 Başvuru Yapıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi özel yetenek sınavları başladı. 

14 Temmuz 2016 Perşembe 10:06
3 bin 285 Başvuru Yapıldı

Spor Bilimleri Fakültesi’nin 2 farklı spor salonunda gerçekleşen sınava Türkiye’nin bir çok farklı ilinden yoğun bir katılım sağlandı. Koordinasyon parkurlarında yarışmış olan öğrencilerin gösterdikleri performanslar internet sisteminden canlı şekilde izlendi. Sınavın sorumlusu olan Doç. Dr. Yıldırım Kayacan geçen yıllara oranla bu seneki puanlar oldukça yükseldi ve kontenjan sayısı da 195 kişi oldu. Fakat 3 bin 285 başvuru yapıldığını ve özel yetenek sınavlarında kız öğrencilerin başvuru sayılarının 595 rakamına çıktığını belirttti.
Tam 3 gün devam edecek olan yetenek sınavı öğrencileri “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği birde Antrenörlük Bölümlerine” yerleşe bilmek adına çok fazla ter dökecekler.

Son Güncelleme: 14.07.2016 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.