banner388

3 ay arayla ikinci kez vurduğu oğlunu öldürdü

Samsun'da 3 ay arayla oğlunu ikinci kez tabancayla vuran baba, evlat katili oldu. 

3 ay arayla ikinci kez vurduğu oğlunu öldürdü

Samsun'da 3 ay arayla oğlunu ikinci kez tabancayla vuran baba, evlat katili oldu. 

18 Kasım 2020 Çarşamba 14:11
3 ay arayla ikinci kez vurduğu oğlunu öldürdü

Samsun'un İlkadım ilçesinde 3 ay arayla babası tarafından ikinci kez silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

Hançerli Mahallesi’nde 2 Ekim’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kemal Bulut (70) aralarında husumet bulunan oğlu Nazım Bulut’u (44) kahvehanede tabancayla ateş ederek yaraladı. Başına ve vücuduna kurşun isabet ederek ağır yaralanan Nazım Bulut, 112 ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Baba Kemal Bulut ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Nazım Bulut tedavi altına alındığı hastanede dün gece hayatını kaybetti. Baba Kemal Bulut ise oğlunun ölmesi üzerine gittiği memleketi Gümüşhane’de karakola giderek teslim oldu.

Olaydan 3 ay önce de oğlunu bu kez tabancayla bacaklarından vurarak yaralamıştı.

Baba Kemal Bulut, 3 Temmuz’da da tartışmada kendisine saldıran oğlu Nazım Bulut’a tabancayla ateş açarak 2 bacağının 4 yerinden yaralamış, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BU SEFER TUTUKLANDI

Samsun Adliyesine sevk edilen Kemal Bulut çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 18.11.2020 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-11-18 16:20:01

Anca ölünce tutuklanır zaten karı gibi silah kullanan kişilere karşı elimize hiç bir imkan vermiyorlar silah alsak kendimizi korumak için yasak diyorlar parasını ver al sanki o kadar para var kendini korumak bile paralı hayatta yaşmak paralı böyle insanlarda gelip sizi öldürüyor hiç bişey yapamıyorsunuz bunun akıbetini hakim değil kasap belirlemiş heralde

Avatar
ÖNYARGISIZ VATANDAŞ 2020-11-19 12:20:23

Bir baba oğlunu öldürürecek gibi defalarca vuruyorsa haklı bir sebebi vardır, adaletin vermediği cezayı kendi vermiş belkide... Bu kadar ön yargılı olup da "katil" damgasını yapıştırmayın. O adamın yerinde olsanız "bende aynısını yaparım" diyebileceğiniz bir durum var belki.

Avatar
Yavuz kursunlu 2020-11-21 01:13:46

Bir evladı vuran babanın mutlaka buyukbir sebebi vardır.umarim ceza almaz ..Allah'ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.