banner388
banner390
banner410
banner408

28 Şubat'a gençlerden sosyal deneyli tepki

Samsun'da bir topluluk 28 Şubat postmodern darbesine tepki çekmek için sosyal deney yaptı.

banner269

28 Şubat'a gençlerden sosyal deneyli tepki

Samsun'da bir topluluk 28 Şubat postmodern darbesine tepki çekmek için sosyal deney yaptı.

24 Şubat 2020 Pazartesi 22:29
28 Şubat'a gençlerden sosyal deneyli tepki


Samsun Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen, Genç Memur-Sen ve Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet (ADEM) Topluluğunun düzenlemiş olduğu sosyal deney ile insanlara 30 saniyelik bir 28 Şubat postmodern darbesini anlatan video izletildi. Video karşısında duygulanan vatandaşlar 28 Şubat'ın unutulmaması gereken günlerden biri olduğunu söylediler.
Gazi Müzesi önünde düzenlenen sosyal deneyde, vatandaşlara 28 Şubat postmodern darbesi ile ilgili broşürler dağıtılıp bilgilendirme yapıldı. 

 28 Şubat postmodern darbesini 'özgürlüğe yapılan bir cinayet' olarak tanımlayan 'ADEM' Topluluğu Başkanı Ayşe Hümeyra Karabulut, "28 Şubat süreci Türkiye'nin geçmişinde bulunan bir karanlık lekedir. Özgürlüğe yapılan bir cinayet olarak bunu söyleyebiliriz. İnsanların ibadet ve inançlarını yok sayan bir süreçti. Bir daha yaşatılmasını istemiyoruz. O yüzden şu anda sokaklardayız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adasdas 2020-02-24 23:42:40

peki khk ile geri alınan haklar özgürlükler ne olacak ?

Avatar
rainbowdash 2020-02-25 15:59:10

O günlerde daha babalarının ta......da bile olmayanlar , g..lerinde boklu bezle dolananlar , ne olduğundan bi haber olanlar ; anlatılanlarla iş yapıyorlar. Eğer 28 Şubat olmasaydı , FETÖ Türkiye' yi çoktan ele geçirmiş olurdu...Bu kadar basit...Başınızı kapatıyorsunuz ne için? Allah Teala '' Ey kızım ; G..üne daracık pantolon giy , yüzüne beş karış makyaj yap , üzerinde daracık bluzlar olsun , erkek arkadaşlarınla dilediğin gibi yakınlaş , edep bilme , adap bilme , ayet bile bilme amma zinhar başına türbanını tak '' mı buyuruyor? Başınızı kapıyorsunuz ama maşAllah her yeriniz meydanda. Makyaj o biçim. Sonra çıkarsınız türban yasağını , özgürlüklere darbe vuruldu yaygarası ile protesto edersiniz. Önce bir kendinize bakın...

Avatar
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı 2020-02-25 16:09:55

28 Şubat Batı ve ABD'nin isteklerini yerine getirmede sadece ve sadece zamanlama sorunu yaşayan Milli Görüş'ün gönderilip, AKP'nin getirilmesi için Batı destekli sermaye grupları, ABD ve Nato güdümündeki ordunun sahneye koyduğu bir oyundu ve başarıyla sonuçlandı. Milli Görüş gitti AKP geldi.