banner388

27 yıldır Anneler Günü'nü Şehit oğluyla geçiriyor

Samsun'da yaşayan Bedriye Hamlı,  Anneler Günü’nü 27 yıldır şehit oğlunun kabrinde dua ederek geçiriyor.

27 yıldır Anneler Günü'nü Şehit oğluyla geçiriyor

Samsun'da yaşayan Bedriye Hamlı,  Anneler Günü’nü 27 yıldır şehit oğlunun kabrinde dua ederek geçiriyor.

12 Mayıs 2019 Pazar 18:37
27 yıldır Anneler Günü'nü Şehit oğluyla geçiriyor

83 yaşındaki Hamlı, 27 yıl önce Astsubay oğlu İlhan Hamlı’yı teröre kurban verdi. Genç astsubay ,  29 yaşında iken 18 Nisan 1992'de Kars'a bağlı bir ilçe olan Iğdır'da Pamuk Geçidi mevkiinde yol kesen PKK'lı teröristler tarafından sivil ve silahsız oldukları halde 3 astsubay arkadaşı ile birlikte şehit edildi. Acılı annesi ise o gün bugündür hiç aksatmadan Anneler Günü’nü Samsun Asri Mezarlığı Şehitliği'nde oğlunun kabri başında oğluna Kur’an-ı Kerim okuyup, dua ederek kutluyor. 

Şehit annesi Bedriye Hamlı, “Saçının teline dokunmaya kıyamadığım şehit oğluma Anneler Günü'nde dokunamamak, onun sıcaklığını ve kokusunu alamamak beni çok üzüyor. Anneler Günü'nde yapabildiğim tek şey oğlumun kabrini ziyaret edip, buz gibi mezar taşına sarılıp, Kur’an okuyup ona dua etmektir. Allah bütün şehit annelerine sabır versin. Şehitlerimize dua etmekten başka bir şey elimizden gelmiyor. Bize bu acıyı yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın. Bütün dünya duysun; bugün Anneler Günü ama mavi gözlü paşam yok. Onu çok özledim. 27 yıldır sesine bile hasretim, bir ses bile vermiyor" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feti 2019-05-12 20:41:06

Aciya bak be. Allah korusun. Bu şehit anasi vabasi olmak birazda kelli fellilere bakan başbakankarada nasip olaydi. Bir gariplik yokmu hep gariplerin çocukkari şehit..

Avatar
Bay X 2019-05-12 21:31:54

Seni oğlundan ayıran hainlerin boynu kopsun

Avatar
MUZAFFER KURT 2019-05-13 16:18:27

CANIM ANAM SEN BİTANESİN İNŞALLAH RABBİM SENİ OGLUNLA CENNETTE BULUŞTURUR... BİZDE SENİN OĞLUN SAYILIRIZ ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ HERKES BİLSİN ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMAZ HAİNLER KİM OLURSA OLSUN SONUNUZ MORG...