banner388

23 Nisan Pazar Samsun hava durumu

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü verilerine göre Samsun genelinde yağışlı ve soğuk havanın etkisini sürdürmesi bekleniyor.

23 Nisan Pazar Samsun hava durumu

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü verilerine göre Samsun genelinde yağışlı ve soğuk havanın etkisini sürdürmesi bekleniyor.

23 Nisan 2017 Pazar 09:07
23 Nisan Pazar Samsun hava durumu

Samsun Haber - Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Kastamonu'nun iç kesimleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin yüksek rakımlı (800 m. ve üzeri) kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması, sabah saatlerinden itibaren ise Kastamonu ve Sinop çevrelerinde de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kastamonu çevrelerinde 4 ila 6 derece azalacağı, Tokat ile Ordu'nun iç kesimlerinde ise 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde ise önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Batı ve kuzeybatılı yönlerden, Tokat ve Ordu'nun iç kesimlerinde ise güney ve güneybatılı yönlerden kuvvetli (30-60 km/s), kıyı kesimler ile Tokat çevrelerinde zaman zaman fırtına (50-80 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ VE KAR UYARISI: Kastamonu ve Sinop çevrelerinde beklenen yağışların zaman zaman kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma, don olayı) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA: Batı ve kuzeybatılı, Tokat ve Ordu'nun iç kesimlerinde güney ve güneybatılı yönlerden esmesi beklenen rüzgarın, bölge genelinde kuvvetli (30-60 km/s), kıyı kesimler ile Tokat çevrelerinde ise zaman zaman fırtına şeklinde (50-80 km/s) esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

23 Nisan itibariyle Samsun genelinde olması beklenen hava durumuyla günün yüksek sıcaklık değerleri şu şekilde:

Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.