banner388

21 gündür çocuklarından ve eşinden haber alamıyor!

Samsun'da 21 gündür ailesinden haber alamayan adam yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istediğini söyledi.

21 gündür çocuklarından ve eşinden haber alamıyor!

Samsun'da 21 gündür ailesinden haber alamayan adam yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istediğini söyledi.

01 Ağustos 2017 Salı 10:04
21 gündür çocuklarından ve eşinden haber alamıyor!

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesinde oturan 12 yıllık evli ve iki çocuk babası 40 yaşındaki Cemalettin Çelebi, 21 gündür iki çocuğu ve eşinden haber alamıyor. 


Edinilen bilgiye göre, inşaat işçisi olarak görev yapan Cemalettin Çelebi, ailesini Samsun'da bırakarak Ordu'ya aile ziyaretine gitti. Çelebi, birkaç gün sonra eve gittiğinde evde kimsenin olmadığını görünce büyük şok yaşadı. Polise başvuran ve ailesini aramaya koyulan Çelebi, 10 gün sonra oğlundan, "Baba biz iyiyiz, bizi merak etme" mesajı aldı. 


Cemalettin Çelebi, ailesinin İstanbul'da olabileceğinden şüphelenirken hem yetkililerden hem de vatandaşlardan yardım beklediğini dile getirdi. Çelebi, 28 yaşındaki eşi Selma Çelebi ve çocukları 6 yaşındaki Burcu ile 9 yaşındaki İsmail'i görenlerin kendisine haber vermesini istedi.


"Hayatlarından endişe duyuyorum"

Cemalettin Çelebi konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Eşimle aramda bir sıkıntı yoktu. Her evde olan tartışmalar eşimle aramda olmuştu ama onun dışında büyük bir sıkıntımız yoktu. Eşim bana 'Sen köye git, fındıkları yap, bu sene borcumuzu ödeyelim, rahat edelim' dedi. Köye gittikten 2-3 gün sonra telefon ettim ve çocuklarımdan haber alamayınca tekrar Samsun'a geldim. Samsun'a döndüğümde eşim ve çocuğum evimde yoktu. Polise ve adliyeye başvurdum ve kendi çapımda bir araştırma yaptım. Samsun'dan İstanbul'a beyaz bir minibüsle gittiklerini öğrendim. Eşimin ve çocuklarımın hayatlarından endişe ediyorum. Eşim kendi gönlüyle gitmiş de olabilir zorla götürülmüş de olabilir. Ölü mü sağ mı olduklarını bilmiyorum. 10 gün sonra oğlumdan sesli mesaj aldım. Sadece 'Baba biz iyiyiz' dedi. ‘Oğlum neredesiniz?’ dedim, telefonu kapattılar o günden beri haber alamıyorum. İstanbul'da olduklarını duydum. Çocuklarımı gören olursa bana haber versin. Her evde olan tartışmalar eşimle aramda olmuştu ama onun dışında tartışmamız olmadı. Çocuklarım beni çok seviyordu. Ben de onları seviyordum. Hiçbir sorunumuz yoktu. Gerekli yerlere başvurdum ama 21 gündür hiç haber alamadım. 21 günde 70 kilodan 58 kiloya düştüm. Parklara gidiyorum başkasının çocuklarına bakarak hasret gideriyorum. Akrabalarımın çocuklarını öpüp kokluyorum. Çocuklarımın bulunmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.08.2017 17:45
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.