banner388

2.03’lük Basketbolcu Anakentspor’da

Sakarya'nın Spor Kulübü ile yollarını ayırmış olan Caner Ercan, Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Anakentsporla sözleşme yaptı.

2.03’lük Basketbolcu Anakentspor’da

Sakarya'nın Spor Kulübü ile yollarını ayırmış olan Caner Ercan, Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Anakentsporla sözleşme yaptı.

09 Ağustos 2016 Salı 16:26
2.03’lük Basketbolcu Anakentspor’da
Belediye'nin binasında gerçekleşen imza töreninde 29 yaşındaki forvet oyuncusu Caner Ercan, Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Samsun'un Anakentspor Kulübünün Başkanı Kadir Koçak’ın da olduğu imza töreninde 2,03 metre boyunda olan basketbolcu Caner Ercan, 2 senelik sözleşmeyi imzaladı. Törenin sonrasında değerlendirmelerde bulunan basketbolcu Caner Ercan, Anakentspor Kulübü’nü tercih etmesinin sebebini açıkladı.
Samsun Anakentspor Kulübü’nün ligde yeni olmalarına karşın hedeflerinin çok büyük ve güçlü olduğunu söyleyen Caner Ercan, “Ben de onların bu büyük hedeflerinin bir parçası olmak için geldim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah iki tarafada hayırlı olur ve beraber güzel günleri görürüz. Sporcunun her zaman hedefleri olmalı. Bende hedef belirlemeyi seviyorum. Uğraşmayı, o takımın bir parçası haline gelerek lige çıkmada katkı sağlamayı ve daha da iyi yerlere gelmeyi seviyorum. O sebeple hedefi olan kulüpler benim için hep daha öndedir. Bu da beni çok mutlu ediyor. O sebeple bu klübü seçtim. İlk önce takım olunmalıdır. Takımın oyuncusu olabilmektir. Bireysel maç kazanılabilir, fakat takım olarak şampiyon olunur. İlk hedefim, şehrin ve takımın güzel bir parçası olmaktır” ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 09.08.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.