banner388

2018'in ilk bebeklerini Bakan ziyaret etti

Samsun'a gelen Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, 2018'in ilk dakikalarında dünyaya gelen bebekleri ve ailelerini ziyaret etti.

2018'in ilk bebeklerini Bakan ziyaret etti

Samsun'a gelen Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, 2018'in ilk dakikalarında dünyaya gelen bebekleri ve ailelerini ziyaret etti.

01 Ocak 2018 Pazartesi 12:05
2018'in ilk bebeklerini Bakan ziyaret etti

Samsun haber - Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, yılbaşı Samsun'da geçirdi. Gece yarısına gelmeden önce Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret eden Bakan Kılıç yılın ilk bebeklerine Hoşgeldin dedi.

Bakan Demircan ilk olarak Yenidoğan Ünitesini ziyaret edip daha sonra Acil Servis ve diğer poliklinikleri gezdi.

“YENİ YILINIZI TEBRİK EDİYORUM”

Bakan Demircan ziyarette yaptığı açıklamada, "Samsun'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine ziyarette bulunduk. Yılın ilk bebeklerini ziyaret ettik. Kendilerine yeni yıl vesilesi ile 'hoşgeldin' dedik. 2018'in 2017'den daha güzel geçmesini bütün İslam alemi ve dünya için diliyorum. Halkımıza 2018'in daha büyük umutla yeşermesine vesile olmasını diliyorum. Halkımızın yeni yılını tebrik ediyorum. Burada ve dünyanın pek çok yerinde dünyaya gelen bebeklerimize hoşgeldiniz diyoruz. Bundan sonra da serviste yatan bebekleri ve aileleri ziyaret edeceğiz" dedi.


Bakan Demircan'ın hastaneye geldiğini öğrenen bir kadın ise alkol bağımlısı oğlunu anlatmak istediği sırada korumalar tarafından uzaklaştırıldı.

Sağlık Bakanı Demircan'a Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve kamu kurum amirleri eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.