banner388

2. köprü ne zaman açılacak

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yapılan 2’inci köprünün ne zaman açılacağı belli oldu.

2. köprü ne zaman açılacak

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yapılan 2’inci köprünün ne zaman açılacağı belli oldu.

12 Aralık 2017 Salı 14:37
2. köprü ne zaman açılacak

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde Hürriyet ve Kumtepe Mahallelerini birbirine bağlayacak olan 2’inci köprü çalışmalarını inceledi.

BEREKETİ ARTTIRACAK

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bugün Çarşamba’dayız. Köprümüzü değerli çiftçilerimizin kullanımına açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı şekilde önümüzdeki günlerde de Bafra’daki 2. köprümüzü kullanıma açacağız. Bu köprülerimiz Çarşamba ve Bafra ovalarımızın bereketli topraklarının bereketini arttıracak. Köprüler mesafeleri kısaltır. Çarşamba’daki köprümüzü resmi olarak önümüzdeki hafta içerisinde açmayı planlıyoruz. Çalışkan çiftçilerimize hediyemiz olan bu köprülerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÇİFTÇİLER İÇİN BÜYÜK BİR ADIM

Mesafelerin daha da kısaldığına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Bu iki ovamız Samsun’umuzun tüm tarımsal ihtiyaçlarını karşılıyor. Fazlasını da diğer şehirlere göndererek kent ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Çiftçilerimizin kar marjını arttırmak için köprülerin kullanıma açılmış olması büyük bir adım oldu. Şimdi 2. köprülerle mesafeler daha da kısaldı. Bir biber üreticisi ürettiği biberi hale götürmek için 30 – 40 kilometre fazla yol gitmeyecek artık. Sizin için diyerek çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.12.2017 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
qwerty 2017-12-12 15:43:04

o köprünün ortasından iyi balık tutulur