banner388

2 günde 4 kişiyi vurdu

Samsun'da bir vatandaş 2 günde 4 kişiyi hastanelik etti.

2 günde 4 kişiyi vurdu

Samsun'da bir vatandaş 2 günde 4 kişiyi hastanelik etti.

12 Haziran 2017 Pazartesi 12:30
2 günde 4 kişiyi vurdu

Samsun Haber - İlk olay Samsun'un İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi'nde meydana gelirken olayın gerçekleşme şekli ise hedefteki kişi bir kişi iken kurşunların başka kişilere de isabet etmesi sonucu biri pazarcı kadın ve yoldan geçen kişi olmak üzere 3 kişi yaralandı. Yaralılar hemen Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan ise kayıplara karıştı.

İki olayda da pompalı tüfek kullanıldı

İkinci olay ise Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de cereyan etti. Aynı saldırıyı gerçekleştiren şahıs burada da 46 yaşında bir vatandaşa ateş açtı. Açılan ateş sonrası bacağından yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan kişi amsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Saldırılarda her iki olayda da pompalı tüfek kullanıldı.

Adliyeye sevk edildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri hemen harekete geçti bir gün arayla 4 kişiyi yaralayan kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulama işlemleri tamamlanan şahsın bugün Samsun Adliyesi'ne sevki gerçekleştirildi.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunAsayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2017-06-12 18:35:53

Millet bosa idam istemiyor iste boleleri asmak icin