banner388

2 bakan Samsun'a geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Samsun’a geldi.

2 bakan Samsun'a geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Samsun’a geldi.

24 Ekim 2019 Perşembe 13:52
2 bakan Samsun'a geldi

Bir dizi ziyarette bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Samsun-Çarşamba Uluslararası Havalimanı'na farklı saatlerde gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Vali Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Pakdemirli'den önce gelen Bakan Varank, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt'u ziyaret ederek bir süre görüştü.

Daha sonra havaalanında helikoptere binen Bakanlar ve beraberindekiler, yeni sanayi bölgesi alanı ve diğer konularla ilgili havadan inceleme yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kanı 2019-10-24 14:12:23

fugat goktas orhan kırcalı mustafa demır bunların ak partıye zararı var bunlar oy kaybettırır tayıbe bırde eyt cıkarın

Avatar
Bayar 2019-10-24 14:48:53

Benim görüsüme göre Carsamba ya kurulmasi planlanan Santral karsitlarina bir nevi gözdagi verme amaciyla geldiler !
Adamlar bildigin mafya usulü calisiyorlar

Avatar
Samet 2019-10-24 19:03:05

Satılacak yerleri incelemeye gelmişler para lazım yer satılması lazım tershane alanını gezdiler oraları satacaklar yeşilyurt demirçelik fabrikasının sahibini de ziyaret ettiler yani büyük ihtimalle önce teklifi ona sundular ver mehteri....

Avatar
MERV 2019-10-24 17:09:48

NE KADAR GEREKSİZ İNSAN VARSA HEPSİ ŞEHRİMİZE GELMİŞ. ŞEHRİMİZE NE KADAR FAYDANIZ OLDU Kİ BUNDAN SONRA DA NE KADAR OLACAK. İNSANLAR İŞSİZLİKTEN KAN AĞLIYO. KUAFÖRDEN ÇIKMAYAN DEFİLE DE BOY GÖSTERECEK SANKİ SÜREKLİ SAÇLARINDAN BAŞKA BİŞEYLE İLGİLENMEYEN Bİ TARIM BAKANI. NE GÖRÜŞECEKSİNİZ. ACABA SAMSUN A NE İTHALAT EDELİM DE BU MİLLETİ BU KÖYLÜYÜ BİTİRELİM ANALİZİ Mİ YAPACAKSINIZ. YAZIKLAR OLSUN

Avatar
Klft 2019-10-24 18:11:18

Tersane bölgesindeki hazine arazilerini paylaştırma için gelmişlerdir. Denizcilik lisesi tarafına sanayi alanını genişletmek gafilliktir. Ağır sanayi bu bölgeye sokulmaması lazım.Köktaş ve avanesi arsa tahsisinden avanta koparmak peşindeler. Oraya sanayi sokulmaya başladımı gelemen çiftliği diye birşey kalmayacak. Bakanların bugün hangi sanayi kuruluşlarını ziyaret ettiğine bakın kimler arazi koparmanın peşinde görürsünüz. Ayrıca büyük şehir belediyesi ve Tekkeköy belediyesi imar değişikliği kararlarını takip edin. Cumhurbaşkanının buralar yeşillik mahvetmeyin dediği yerleri yerel yönetimler ve milletvekilleri kendi çıkarları için mahvediyorlar. Yeni sanayi bölgesi kavak havza ilçelerine kaydırılmalıdır. Köktaşa dikkat.

Avatar
Adinisenkoy 2019-10-24 19:01:04

Sandımkı kral faysal gelmiş bune yahuuu mine büyük masraf her yerde kral gibiler

Avatar
ali kara 2019-10-24 19:09:31

tarım bakanını bilmem lakin mustafa varank organize sanayi yatırımlarının önünü açar yatırım getirir diye düşünüyorum işsizlik azalır inşAllah

Avatar
samsun 2019-10-24 13:57:19

samsun kirlendi şeytan görsün yüzlerini