banner388

16 yaşındaki gencin şüpheli ölümü

Ordu'da 16 yaşındaki genç zehirlenerek hayatını kaybederken yakınları yediği yemeğe zehir atılmış olabileceğini iddia etti.

16 yaşındaki gencin şüpheli ölümü

Ordu'da 16 yaşındaki genç zehirlenerek hayatını kaybederken yakınları yediği yemeğe zehir atılmış olabileceğini iddia etti.

01 Kasım 2018 Perşembe 18:59
16 yaşındaki gencin şüpheli ölümü

Samsun Haber-Ordu'nun Akkuş ilçesinde zehirlenerek hayatını kaybeden genç defnedildi. Gencin yakınları yediği yemeğe zehir atılmış olabileceğini iddia etti.

Samsun'un Canik ilçesinde ikamet eden ve Ordu'nun Akkuş ilçesi Salman Hallesi Doruk mevkisindeki evlerin gelen aile hafta sonu bahçede çalıştı. 2 gün önce evlerinin yanındaki bahçede çalışan aile yemek molası için eve geldi. Ailenin 16 yaşındaki oğlu Ş.V. (16) yemek sırasında rahatsızlandı. Aile tedirgin olarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Yedikleri yemekten zehirlendikleri tahmin edilen aile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yoğun bakım servisine alınrak tedavi edilirken Ş.V. hastaneye yetiştirilemeden hayatını kaybetti.

ŞÜPHELENİYORUZ

Aile yakınlarından A.V., "Bu aile gariban bir aile. Geçen yıl Ağustos ayında burada bir cinayet oldu. Faili olarak dayımı gösterdiler. Yani Şinasi’nin babasını. Ortada hiçbir delil yok ancak mahkeme devam ediyor, kesinlik kazanmadı. Karşı taraftan şüpheleniyoruz. Adaletin bir an önce tecelli etmesini bekliyoruz. Burada bu ilk değil. Bu aileye çok işkence yapıldı ancak sonuç alamadılar" sözcüklerini kullandı.

ÇOK ETKİLİ BİR ZEHİR

Yemeğe katılan çok etili bir zehirden kaynaklandığını dile getiren G.G., "Bu aileyi yok etmeye çalıştılar ama olmadı. Biz bir an önce devlet yetkililerinin bu olaya el atmasını ve derinden araştırılmasını istiyoruz. Şu anda Samsun'da hastanede yatan üç kişi daha var. Onların durumu da ağır" ifadelerini kullandı.

OLAY AYDINLATILMALI

Vefat eden gencin ağabeyi R.V., "Burada herkes suçlu. Bu olayların buralara gelmemesi gerekiyordu. Bir an önce araştırma yapılıp gereken yapılsın. Kardeşim burada gencecik yaşında hayata gözlerini yumdu. Bunun sorumluları bulunsun" diye konuştu.

 
Baba M.V. ise özel izinle cezaevinden çıkıp oğlunun cenazesine katıldı. Ş.V., ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedildi. 
Olayda zehirlenen anne Ş.V. (52), kardeşi Ş.Ş. (62) ve akrabaları M.Ç.'nin (28) tedavileri sürüyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.