banner388

16 Nisan Millet İçin Dönüm Noktası

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, yaklaşan referandumda oylamaya sunulacak olan anayasa değişikliğini değerlendirdi.

16 Nisan Millet İçin Dönüm Noktası

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, yaklaşan referandumda oylamaya sunulacak olan anayasa değişikliğini değerlendirdi.

11 Şubat 2017 Cumartesi 17:32
16 Nisan Millet İçin Dönüm Noktası

16 Nisan tarihine dikkat çekti

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 16 Nisan’dan itibaren EVET oyunun çıkmasıyla beraber Türkiye’nin hedeflerine daha kolay gidebileceğini vurgularken ileri ki yıllarda hedeflere ulaşma durumlarının daha da güçleneceğini söyledi.

15 yıl boyunca süren büyümeden bahsetti

Türkiye’nin AKP hükümetiyle beraber büyüme trendine girdiğini ve bu sürecin 15 yıl boyunca aratarak devam ettiğini söyleyen Muharrem Göksel, İMF’den borç alırken IMF’ye borç veren bir ülke durumuna gelindiğini belirterek gelişmişliğin örneklemesini yaptı

Parlamenter sistemin ülke için yetersiz olduğunu söyledi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Türkiye’yi dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirirken, 1982’deki darbe Anayasası ile ülkeyi yönettik. Ancak bu büyüyen ve gelişen Türkiye’nin önündeki en büyük engellerden biriydi. Parlamenter sistem, Türkiye Cumhuriyeti için yetmez duruma geldi. Bu noktada yaklaşık 30 yıldır tartışılan parlamenter sistemin değiştirilmesi ve yerine Türkiye’ye özgü bir sistem getirilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Vesayeti, çift başlılığı, Türkiye’nin önünü tıkayan koalisyonları ortadan kaldırmak adına yeni bir anayasa taslağı hazırlandı.

Anayasanın 18 maddesinde yapılan değişiklikler TBMM’den geçti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.

Cumhurbaşkanımızın onayı sonrasında da Anayasada yapılacak değişiklikler millete sorulacak. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa referandumu, Türkiye’nin önünü açacak ve hedeflerimize daha emin adımlarla ilerleyeceğiz”

Son Güncelleme: 11.02.2017 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.