banner388

16 asker için arama kararı

Aralarında Samsun'un da bulunduğu 13 ilde 16 asker için arama kararı 

16 asker için arama kararı

Aralarında Samsun'un da bulunduğu 13 ilde 16 asker için arama kararı 

10 Ekim 2018 Çarşamba 12:44
16 asker için arama kararı

Samsun Haber-Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Samsun'un da bulunduğu 13 ile muvazzaf askerlerin olduğu 16 şüpheli asker için gözaltı ve arama kararı çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütü mahrem yapılanmasına yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Adana, Ankara, Erzincan, Eskişehir, İstanbul, Kütahya, Sakarya, Samsun, Şırnak, Tekirdağ, Tokat ve Yozgat illerinde muvazzaf 7 astsubay ve 3 jandarma uzman çavuş ile birlikte Kara Harp Okulundan ilişiği kesilmiş 2, GATA'dan ilişiği kesilmiş 1 ve Astsubay Meslek Yüksekokulundan ilişiği kesilmiş 3 asker olmak üzere toplamda 16 şüpheli hakkında gözaltı ve arama kararı çıkartıldı.

Kaynak: İHA


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.