banner388
banner390
banner410
banner408

1.5 Yılda Dev Yatırımlar Hayata Geçti

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaçam ve Yakakent ilçelerinde yapılan yatırımlar için toplu açılış töreni gerçekleştirilecek.

banner269

1.5 Yılda Dev Yatırımlar Hayata Geçti

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaçam ve Yakakent ilçelerinde yapılan yatırımlar için toplu açılış töreni gerçekleştirilecek.

21 Nisan 2016 Perşembe 17:48
1.5 Yılda Dev Yatırımlar Hayata Geçti
1.5 YILDA DEV YATIRIMLAR HAYATA GEÇTİ
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaçam ve Yakakent ilçelerinde yapılan yatırımlar için toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın da katılacağı toplu açılışta, Bitümlü sıcak karışım ve beton yol çalışması yapılan 22 mahalle, içme suyu hattı döşenen 17 mahalle, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşenen 4 mahalle ile kapalı spor salonun un toplu açılış töreni yapılacak.
 
 
 BAŞKAN YILMAZ’DAN AÇILIŞLARA DAVET
 
Samsunluları dev projelerin toplu açılış törenine davet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, " Alaçam ve Yakakent  Meydanımızda gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine bütün hemşerilerimizi bekliyoruz ” dedi. Alaçam ve Yakakent ilçelerinde yapılmış olan ve halkın kullanımına sunulan hizmetleri yapılacak olan toplu açılış töreni öncesi yerinde inceledi. 


 
  BAŞKAN YILMAZ : " KÖYLERİMİZ PIRIL PIRIL "
 
22 Nisan 2016 Cuma günü yapılacak olan toplu açılış töreni öncesi çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun halkını açılışa davet ederek;
"Biz halkımıza hizmet için yola çıktık, gece demedik gündüz demedik bu şehir için daha fazla ne yapabiliriz diyerek çalıştık.30 Mart 2016 ‘ tan bu yana birçok yatırımı hayata geçirdik. Özellikle ilçelerimizde yaptığımız yatırımlarla birçok yerimizin çehresini değiştirdik.Şimdi köylerimiz pırıl pırıl. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bundan sonra da aynı süratle çalışmaya devam edeceğiz. " diye konuştu.
Son Güncelleme: 22.04.2016 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.