banner388

14 yaşındaki iki kıza cinsel istismar 

Samsun'da 19 yaşındaki 2 arkadaş araçlarına alıp bir süre gezdikten sonra bağ evine götürdükleri 14 yaşındaki 2 kız çocuğuna alkol ve uyuşturucu etkisi olan ilaç içirerek cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

14 yaşındaki iki kıza cinsel istismar 

Samsun'da 19 yaşındaki 2 arkadaş araçlarına alıp bir süre gezdikten sonra bağ evine götürdükleri 14 yaşındaki 2 kız çocuğuna alkol ve uyuşturucu etkisi olan ilaç içirerek cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

26 Haziran 2019 Çarşamba 20:38
14 yaşındaki iki kıza cinsel istismar 

Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki E.T.ve 19 yaşındaki M.U. adlı 2 arkadaş otomobille geçerlerken araçlarına 14 yaşındaki 2 kız çocuğunu alarak bir süre gezdiler. Bu gezintinin sonrasında onlarla bir bağ evine gittiler. Burada kız çocukları ile birlikte alkol ve uyuşturucu özelliği bulunan ilaç içen gençler geceyi de kızlarla birlikte geçirdi. E.T. ve M.U. kızlara cinsel istismar suçundan şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen E.T. ve M.U., kızlar ile otomobil ile gezdikten sonra gittikleri evde alkol ve uyuşturucu özelliği bulunan ilaç içtiklerini, kızlardan birinin kusarak rahatsızlık geçirdiğini, geceyi onlarla geçirdiklerini itiraf etti. Nöbetçi mahkeme taradından ifadeleri alınan E.T. ve M.U., "çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adalet 2019-06-26 20:47:27

Irz düşmanlarına ölüm.....

Avatar
Adalet 2019-06-26 21:19:58

14 yaş ve başkasının arabası!!! yazık iki soysuza denk gelmişler gün yüzü görmesinler inşAllah soysuzlar.

Avatar
Kaya 2019-06-26 21:25:08

Bu kanunlarla daha cok suç işlenir. Asın ulan bu itleri

Avatar
Emin Karagüzel 2019-06-27 13:30:44

Dişi kuyruk sallamassa erkek kovalamaz, bu kızların aileleri hicmi tembih etmedi yabancı erkeğin arabasına binmeyin, tanımadığınız dan bişey yemeyin icmeyin, hem 14 yaşındaki kızın ailesi olmadan sokakta ne işi var, bı sürü soru işareti, kapıyı kilitleme sonra efendim hırsız girdi adama sorarlar be ahmak kapıyı niye kilitleme din diye.

Avatar
Vatandaş 2019-06-26 22:56:19

Bilinçsizce yetiştirilen çoçuklar 14 yaşında iki kız başkasının arabasına binmemesi gerektiğini idrak edemiyor mu başına gelecekleri nasıl sorgulamaz cahillik düşüncesizlik bu kadarına inanmak çok güç

Avatar
Zafer 2019-06-27 12:22:27

Kizlar hadi oyle başlarına birşey geleceğini bilmiyormu demissiniz.. ulan koca adamlar uckuruna hakim olamiyormu sapikmi bunlar görülüyorki sapık.. tecavüz ettiklerinde başlarına birsey geleceklerini ceza alacaklarını bilmiyorlarmi..

Avatar
Vatandaş 2019-06-27 08:41:48

1. Olayın astını astarını öğrenmeden bu şelde yorum yapmayın lütfen
2. Kızlarına bindikleri arabayı kullanan gençler kızların 14 yaşında olduğunu değil 18 yani reşit birer birey olduğunu zannediyor
3. Bu alkolü bende içiyorum ağzıyla içemeyen içmesin başına bu şekilde şeyler gelebileceğini biliyorlardı kimse o kadar alkol karşılığında masraf karşılığında ödemesini almadan bırakmaz bu bir gerçek önemli olan kızların o çocuklara bu şekilde bi izlenim vermemesi demekki kızlar çocuklara kötü bi izlenim verdi çocuklarda öyle zannetti nerden bilebilirlerdi bu kadar büyük sıkıntı olacağını onları 18 yaşında birer reşit zannetti NEGSE DİYECEĞİM ŞU SİZ SİZ OLUN KONUYU BİLİP BİLMEDEN SAKIN YORUM YAPMAYIN EVET BU YORUM KUTUCUĞU HALKA AÇIK AMA DÜZGÜNFİKİRLER İÇİN BÖYLE SAÇMA SAPAN BELA OKUYAN ZİHNİYETLER İÇİN DEĞİL

Misafir Avatar
MÜZDARİP İNSAN 2019-06-27 10:00:59 @Vatandaş

Sizin arkadaşınız sanırım bu durumu yaşayan. Bilmeniiz gereken bazı durumlar da sizin var. MeselA 19 yaşında bir erkek bir insanın kendini 4 yaş büyüttüğünü farkedemiyorsa gerekli cinsel olgunluğa da erişememiş demektir. Şayet 14 yaşında olduğunu bile bile bunu yapıyorsa da o kişi bazı şeyleri de göze almış demektir. Yani demek istediğim şu sizin anlatmaya çalıştığınız kılıf uydurmak. Üstelik bazı masraflar karşılığında bunun ödenmessi gerekir diye bir cümlede bulunmuşsunuz. Sizde alkol içiyorsunuz parasını vermediğiniz şekillerde bu şekilde mi ödeme yapıyorsunuz. ?Ortada bir kız çocuğu ve istismar var hala kılıf aramanın peşindesiniz. İYİLİĞİ BULMANIZ DİLEĞİ İLE HOŞÇAKALIN !

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
samsunlu 2019-06-27 09:37:22 @Vatandaş

sen ne anlatıyosun yok alkol almış başına ne geleceğini biliyormuş yok masraf etmiş bedeli olacakmış...açık net istismar varmı var.. kızlar tehlikeli tuzak kuran tiplerse de akıllı olacaksın evlilik dışı bu işler başına böyle bela açar işte

Beğenmedim! (0)
Avatar
++ 2019-06-27 21:11:59

BİLİP BİLMEDEN YARGILAMAYINNNNNNN......