banner388
banner390
banner410
banner408

12 ilde FETÖ operasyonu! 12 gözaltı

Aralarında Samsun'un da bulunduğu 12 ilde yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 12 kişi gözaltına alındı.

banner269

12 ilde FETÖ operasyonu! 12 gözaltı

Aralarında Samsun'un da bulunduğu 12 ilde yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 12 kişi gözaltına alındı.

16 Ekim 2018 Salı 12:41
12 ilde FETÖ operasyonu! 12 gözaltı

Samsun Haber-Elazığ merkezli aralarında Samsun'un da bulunduğu 12 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında arlarında muvazzaf askerlerinde bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.

Operasyonla ilgili edinilen bilgilere göre Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ'nün TSK içerisinde oluşturduğu Mahrem yapılanmasının deşifre edilmesi amacıyla çalışmalar yaptı. Çalışmalar kapsamında kontörlü hatlar üzerinden 12 kişinin örgüt ile bağlantı içinde olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması için bugün Elazığ merkezli Kırşehir, Kilis, İzmir, Muğla, İstanbul, Şırnak, Antalya, Samsun, Malatya, Ankara ve Aydın'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 

Gerçekleştirilen operasyon kapsamında muvazzaf, emekli ve KHK ile ihraç olan 12 askeri personel yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Weli 2018-10-16 13:16:39

Artık böyle haberleri görünce inancımız kaçtı. Sizin gibi düşünmeyen herkez fetöcü bir sizde yok öylemi. Asıl suçlular hocam efendim diyenler dışarda ekranlarda. Devletimiz vatanımıza cam feda ama inanmıyoruz bu fetöcü yalanına artık.danişikli dövüş bu gibi akşamları belkide fetöcü ile beraber bize gülüyorlarmış. Bu memleketde kime inanacağız artık son kalede düştü inancımız kalmadı size bilin. Sizde yok ama halkda kriz var hemde nasil