banner388
banner390
banner410
banner408

10 Günde 40 Mahalle Gezdi, Anayasa Değişikliğini Anlattı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, referandum süreci doğrultusunda mahalle gezmelerine devam ediyor

banner269

10 Günde 40 Mahalle Gezdi, Anayasa Değişikliğini Anlattı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, referandum süreci doğrultusunda mahalle gezmelerine devam ediyor

19 Mart 2017 Pazar 16:07
10 Günde 40 Mahalle Gezdi, Anayasa Değişikliğini Anlattı

Samsun Haber - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, yoğun bir şekilde referandum gezilerine devam ediyor. Öyle ki 10 günde 40 mahalle gezerek vatandaşlara referandum kampanyasında destek aramaya çalıştılar.

Başkan Şahin ve heyeti, ziyaretlerde Yağmurca, Hıdırellez, Dedeli ve Yörgüç Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumda destek istenirken bir anlamda da anayasa değişikliği konusunda bilgilendirici sohbetler gerçekleştirdiler.

Başkan Zihni Şahin ‘’ Bizim tek derdimiz Türkiye ve milletimizdir

Başkan Şahin, “Ülkemizde güçlü iktidarlar dönemlerinde istikrar, büyüme ve kalkınma olmuştur. Türkiye çok büyük mesafeler kat etmiştir. Anayasa değişikliği ile bu sağlanmaktadır. 16 Nisan'da vereceğimiz kararı bu gerçekler ışığında değerlendirmek gerekir. Bu nedenle ‘evet’ diyoruz. Bizim tek derdimiz Türkiye ve milletimizdir. Bugün var olan 1982 Anayasası da seçkinlerin hazırladığı bir anayasadır.

Bu anayasanın değişmesi için her türlü çabayı gösterdik. Şimdi çok önemli değişiklikler milletimizin önüne geliyor. Bu değişiklikleri seçkinler değil, milletin temsilcilerinden oluşan AK Parti ve MHP hazırlamıştır. Cumhuriyet, milletimizin en kıymetli kazanımıdır ve Türkiye’nin rejimi demokratik bir cumhuriyettir. 18 maddelik anayasa değişikliğini rejim değişikliği olarak nitelemeye yeltenenler kafa karışıklığı peşindedirler "dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.