banner388
banner390
banner410
banner408

1. Uluslararası Kent Sempozyumu

Türkiye’de ilk defa yapılacak olan 1. Uluslararası Kent Estetiği Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak olan Samsun Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor

banner269

1. Uluslararası Kent Sempozyumu

Türkiye’de ilk defa yapılacak olan 1. Uluslararası Kent Estetiği Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak olan Samsun Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor

20 Mayıs 2016 Cuma 14:14
1. Uluslararası Kent Sempozyumu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kurulu üyeleri sempozyumun yapılacağı Sanat Merkezi’nde bir araya gelerek süreç hakkında fikir alışverişinde bulundu. 25-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 1. Uluslararası Kent Estetiği Sempozyumu için yoğun mesai harcayan Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri programda aksaklık olmaması için her ayrıntıyı ince ince düşünerek güzel bir sempozyum gerçekleştirmeyi hedefliyor.
Bugüne kadar kendilerine gelen her türlü öneriyi titizlikle incelediklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kent Estetik Kurulu Başkanı Zennube Albayrak, “Samsun’un her yerini estetik bir görünüme kavuşturmak için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bu noktada hazırladığımız sempozyumla birlikte kent estetiği hakkında alanında uzman isimlerin bilgileriyle katılımcıların fikir sahibi olacağını düşünüyoruz. Uluslararası düzeyde yapılacak ilk organizasyon olan 1. Uluslararası Kent Estetiği Sempozyumu 25-27 Mayıs tarihlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde yapılacak. Kent estetiği hakkında bilgi almak isteyen herkesin sempozyuma katılmasını ümit ediyoruz” diye konuştu.
Sempozyum programının önümüzdeki günlerde açıklanacağını da sözlerine ekleyen Albayrak, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak sempozyum için ciddi çalışmalar yaptık. Şehri güzelleştirmek adına her türlü çabayı gösteren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz beyin kent estetiği konusundaki hassasiyetini biliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 

Son Güncelleme: 20.05.2016 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.