banner388

Opr. Dr. Volkan Kınaş ile kanseri yendi

3 yıl önce şişlik nedeniyle hastaneye giden Fatma Kılıç meme kanseri olduğunu öğrendi. Opr. Dr. Volkan Kınaş'a başvuran Kılıç, geçirdiği operasyon sonrası kanseri yendi. 

Opr. Dr. Volkan Kınaş ile kanseri yendi

3 yıl önce şişlik nedeniyle hastaneye giden Fatma Kılıç meme kanseri olduğunu öğrendi. Opr. Dr. Volkan Kınaş'a başvuran Kılıç, geçirdiği operasyon sonrası kanseri yendi. 

15 Ocak 2020 Çarşamba 17:23

Samsun başarılı cerrahlarından Opr. Dr. Volkan Kınaş parmakla gösterilmeye devam ediliyor. Son olarak 3 yıl önce meme kanseri nedeniyle Dr. Volkan Kınaş'a ameliyat olan ve geçtiğimiz günlerde kontrole gelen Fatma Kılıç ameliyat sürecini değerlendirdi. 

KANSER DEDİKLERİNDE 'YIKILDIM'

Şişlik nedeniyle tedavi olmaya gittiğinde kanser olduğunu öğrenen Fatma Kılıç, "Kanser olduğumu öğrenince uyuklarım kaçtı, strese girdim. Daha sonra Volkan Kınaş ile tanıştık. O beni iyileştirdi, Allah razı olsun. Herkese tavsiye edebileceğim bir doktor" diye konuştu.

TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR DOKTOR

Fatma Kılıç'ın eşi Kemal Kılıç, "Hanımımın hastalığını duyduğum an moralim bozuldu. Araştırıp Volkan Kınaş ile tanıştık. Yaptığımız görüşmede 'Ameliyat edip sağ salim teslim edeceğim' dedi. Hanımımı sağlığına kavuşturduğu için ona çok teşekkür ederim. Herkesin tercih edebileceği iyi bir doktor" ifadelerini kullandı.

DR. KINAŞ SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ

Ameliyat sürecini değerlendiren Opr. Dr. Volkan Kınaş, "Fatma Hanım 3 yıl önce meme kanseri nedeniyle tedavi ettiğimiz hastamız. Kendisi 3 yıl revizyonda ve takibimizde. Halen 6 aylık kontrollere geliyor. Ameliyat sonrası dönemde ilaç ve ışın tedavisi aldı. Yine kendisine onkoplastik cerrahi uygulamıştık. Bugün kontrolde gördük her şey gayet güzel. Umarım böyle devam edecek" dedi.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK
 

Son Güncelleme: 15.01.2020 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-01-15 18:03:09

Hocam bulunduğunuz hastane ücreti çok pahalı çekiliş yapsanızda belki şansa çıkar bir hastanızı ücretsiz ameliyat etseniz :)