banner388

Op. Dr. Yakup Sezer ile GETAT'lı ameliyatsız tedavi

Samsun'un başarılı cerrahlarından Op. Dr Yakup Sezer GETAT uygulamaları ile hastalarını ameliyat olmadan geleneksel yöntemlerle tedavi edebiliyor. Yakup Sezer konu hakkında bilgi verdi.

Op. Dr. Yakup Sezer ile GETAT'lı ameliyatsız tedavi

Samsun'un başarılı cerrahlarından Op. Dr Yakup Sezer GETAT uygulamaları ile hastalarını ameliyat olmadan geleneksel yöntemlerle tedavi edebiliyor. Yakup Sezer konu hakkında bilgi verdi.

16 Mayıs 2020 Cumartesi 20:27
Op. Dr. Yakup Sezer ile GETAT'lı ameliyatsız tedavi

Geleneksel Tamamlayıcı Tıp yani GETAT uygulamaları ile ameliyat olmadan hastalığınızdan kurtulabilirsiniz. Op. Dr. Yakup Sezer, Sağlık Bakanlığı onaylı GETAT sertifikalarıyla Samsun'da hizmet vermeye devam ediyor. Fıtık olduğunu düşünen bel ağrısı, güçsüzlük, ayakta sekme gibi şikayetlerle gelen hastalar GETAT uygulamaları ile ameliyat olmadan sağlığına kavuşabiliyor. Geleneksel Tamamlayıcı Tıp'ta özellikle nöral terapi, proloterapi, akupunktur, ozonterapi, ve benzeri uygulamalardan yararlanılıyor. Yapılan uygulamalar ve tedavilere hasta yanıt vermez ise mikrocerrahi ameliyat ile hastalar 1 gün içerisinde taburcu olup kısa sürede günlük aktivitelerine ve işine dönüş yapmış oluyor. Op. Dr. Yakup Sezer fıtık konusunda hastaları doğru tedavi sürecinin uygulanmasının ve ameliyatsız hastayı sağlığına kavuşturmanın gerektiğini ifade etti. 

HASTA GELDİĞİNDE ÖNCELİK GETAT 

Op. Dr. Yakup Sezer hastalarının durumunun ilerleyişine göre öncelikle GETAT uygulamasına başlandığını ifade etti. GETAT uygulamalarının büyük sonuç verdiğini belirten Sezer, ameliyat oranının yüzde 80 azaldığını söyledi.

GETAT UYGULAMALARI NELERİ KAPSAR 

Op. Dr. Yakup Sezer kendi kliniğinde şu GETAT uygulamalarını yapabiliyor:

•Akupunktur
•Ozon tedavisi 
•Kupa hacamat
•Mezoterapi 
•Proterapi
•Tıbbi sülük tedavisi 
•Nöral terapi 

Bu yöntemlerin sonuç veremediği hastaları ilerlemiş hastalarda ise mikrocerrahi ameliyat uygulanıyor. 

MİKROCERRAHİ AMELİYATIN FIRSATI NEDİR?

Ameliyatta kullanılan mikroskop sayesinde dokular ayrıntılı olarak görülebilir. Bu sayede zor görülebilen çapı 1 mm'den daha küçük olan sinir ve damarlar daha rahat ameliyat edilebilir. Ameliyat olan birey 1 gün sonra taburcu edilirken gündelik hayatına dönmesi 1 haftadan kısa sürer.

Op. Dr. Yakup Sezer'in hizmetlerine www.dryakupsezer.com adresinden ulaşılabileceği gibi (0362) 432 00 50 numaralı telefondan da muayene için randevu alınabiliyor. 

Hepsi ve daha fazlası için ınstagram adresini takip edebilirsiniz. 

https://www.instagram.com/dr.yakupsezer/?hl=tr

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Son Güncelleme: 16.05.2020 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.