banner388

Op. Dr. Volkan Kınaş ile hem obezite hem diyabetten kurtuldu 

Samsun'un başarılı cerrahlarından Op. Dr. Volkan Kınaş'a başvuran Nazlıcan Buyruk 11 yıllık diyabet hastalığı ve obeziteden metabolik cerrahi ile kurtuldu. 

Op. Dr. Volkan Kınaş ile hem obezite hem diyabetten kurtuldu 

Samsun'un başarılı cerrahlarından Op. Dr. Volkan Kınaş'a başvuran Nazlıcan Buyruk 11 yıllık diyabet hastalığı ve obeziteden metabolik cerrahi ile kurtuldu. 

26 Haziran 2020 Cuma 17:43
Op. Dr. Volkan Kınaş ile hem obezite hem diyabetten kurtuldu 

Yurt içi ve yurt dışından birçok hastayı tedavi eden Op. Dr. Volkan Kınaş başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Ankara'da yaşamakta olan Nazlı hanım obezite ve diyabet hastalığı nedeniyle Kınaş'a başvurdu. Obezite cerrahisi ve diyabete yönelik düzenlenen metabolik cerrahi ile Nazlı hanım insülin ilaçlarını çöpe atarken fazla kilolarından da kurtuldu. 

YAŞAM KALİTESİNİ DÜŞÜREN BİR HASTALIK

Süreci değerlendiren Nazlıcan Buyruk şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık 11 senedir şeker hastasıydım. Şekerim genelde 300 civarında oluyordu. Yaşam kalitesinin tamamen düşüren bir hastalık maalesef. Yiyeceklerden, hareketlerden kısıtlanıyorsunuz ve bunların geri dönüşü olmayacağını düşünüyorsunuz. Bir tanıdığım vasıtasıyla Op. Dr. Volkan Kınaş'a başvurduk. Ameliyatımızı olduk. Yaklaşık 3 hafta sonra şekerim 95'e düştü. 

İNSÜLİNDEN KURTULDUM

Eskiden de çok yoğun diyet yapıyordum ama yine de şekerim 200 altına inmiyordu. Yine diyet halindeyim ancak hareketlerim düzeldi daha rahat yürüyüp-koşabiliyorum ve şekerim 95 civarında çıkıyor. İnsülin kullanmamak en güzel şey, insan kendini gerçekten çok iyi hissediyor."

1 AYDIR İLAÇ KULLANMIYOR

Hastanın durumu hakkında bilgilendirmede bulunan Op. Dr. Volkan Kınaş ise şu sözcüklere yer verdi:

"Nazlıcan Hanım 11 yıldır şeker hastasıydı. Bir ay önce kendisine obezite cerrahisi ile birlikte şeker hastalığını yok edecek bir operasyon uyguladık. 1 aydır ilaç kullanmıyor. Kan şekeri ortalaması epey gerilere geldi. Biz onun bu yaşta diyabetten kurtulmasından dolayı çok mutlu oldu. Diyabetsiz yaşam özgür yaşam. Kendisine mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyoruz."

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Merkez şubesinde görev yapmakta olan Op. Dr. Volkan Kınaş ile @dr.volkankinas kullanıcı adli Instagram hesabı veya 0546 773 73 44 numaralı telefondan iletişime geçerek randevu alabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.