banner388
banner390
banner410
banner408

Op. Dr. Volkan Kınaş bilgilendirdi: Meme kanseri tedavi yöntemleri 

Samsun'un başarılı cerrahlarından Op. Dr. Volkan Kınaş, meme kanseri ve tedavi yöntemleri konusunda bilgilendirmede bulundu. 

banner269

Op. Dr. Volkan Kınaş bilgilendirdi: Meme kanseri tedavi yöntemleri 

Samsun'un başarılı cerrahlarından Op. Dr. Volkan Kınaş, meme kanseri ve tedavi yöntemleri konusunda bilgilendirmede bulundu. 

05 Haziran 2020 Cuma 17:20
Op. Dr. Volkan Kınaş bilgilendirdi: Meme kanseri tedavi yöntemleri 

Genel Cerrah Op. Dr. Volkan Kınaş, her hastalıkta olduğu gibi meme kanserinde de erken teşhisin önemini vurgularken en çok kullanılan meme kanseri tedavisi ve ameliyat sonrası memenin estetik yapısı hakkında açıklamada bulundu.

Op. Dr Volkan Kınaş konu ile ilgili şu bilgilere yer verdi:

MEME KANSERİ TEDAVİ YÖNTEMLERİ NELERDİR? 

Meme kanseri günümüzde oldukça sık görülen ancak erken teşhisle birlikte tüm kanser tiplerinde olduğu gibi tedavisi mümkün olan bir hastalıktır. Meme kanserinin cerrahi tedavisinde modifiye radikal mastektomi, meme koruyucu cerrahi teknikleri ve sentinel nod örnekleme teknikleri kullanılıyor. 

EN ÇOK KULLANILAN 2 YÖNTEM 

Modifiye radikal maskektomi tekniğinde memenin tamamı alınıp koltuk altı da temizleniyor. Meme korucuyu cerrahi tekniklerinde ise memenin bir kısmını alıyoruz ve koltuk altından bir bekçi beze örneklemesi yapıyoruz. Bu şekilde hastalarımız hem estetik açıdan memesini kaybetmemiş hem de bir organ kaybı yaşamamış oluyorlar. Dolayısıyla daha çok tercih ettiğimiz yöntemler meme koruyucu cerrahi teknikleri ve koltuk altı sentinel nod örnekleme teknikleridir. 

HERHANGİ BİR KISITLANMA YAŞANMIYOR

Bunun estetik faydaları ile birlikte organ korumak adına faydaları da olmakla beraber koltuk altına tam bir temizlik yapmak zorunda kalmadığımız için bu hastalar kol hareketlerinde kısıtlama yaşamamış oluyorlar. Bu teknikler hastanemizde sıklıkla rutin şekilde uygulanmaktadır."

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Merkez şubesinde görev yapmakta olan Op. Dr. Volkan Kınaş ile @dr.volkankinas kullanıcı adli Instagram hesabı veya 0546 773 73 44 numaralı telefondan iletişime geçerek randevu alabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikriye ustun 2020-06-05 21:12:57

Alti yil once basarili bir ameliyatla bana yasama sansi veren cok sevgili ve degerli doktorum,sizi tanimak en buyuk sansim oldu