banner388
banner390
banner410
banner408

Lütfi Çağlar'dan tepkilere yanıt!

Yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı nedeniyle görevden alınan ve büyük tepki çeken AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar, yine sosyal medya hesabı üzerinden bu tepkilere yanıt verdi.

banner269

Lütfi Çağlar'dan tepkilere yanıt!

Yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı nedeniyle görevden alınan ve büyük tepki çeken AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar, yine sosyal medya hesabı üzerinden bu tepkilere yanıt verdi.

27 Kasım 2018 Salı 13:30
Lütfi Çağlar'dan tepkilere yanıt!

"Ne kadar zorlanıyorsun, Trabzonlu iş adamları olmazsa aç kalırsın. Kaç tane Samsunlu iş adamı var. Bir araştır, ondan sonra ayrımcılık yap, Reis ne derse o olur" ifadesini kullandığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle büyük tepki çeken ve görevden alınan AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar, kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

İşte Çağlar'ın savunması:

"Kamuoyuna duyuru...

Şahsımla ilgili sosyal medya üzerinden hareketle başlatılan ve diğer iletişim kanalları ile büyütülen karalama kampanyası ile ilgili açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. 
Öncelikle şunu belirtmeliyim hakkımda yapılan haberler tamamen asılsız ve çarpıtmadır. Ben Samsun doğumluyum. Bu şehirde büyüdüm. Bu şehri de insanlarını da çok seviyorum. Gayretim, çalışmalarım bugüne kadar Samsun için oldu ve bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir. 
Olayın kaynağına gelince; Samsun'da birileri tarafından sürekli gündeme getirilen ve kaşınan Samsunluluk - Trabzonluluk ayrıştırması herzaman karşı çıkan birisiyim. Bu şehirde yaşayan ve bu şehre hizmet eden herkes Samsunludur inancındayım. Kimsenin etnik kökeni ile uğraşmak veya kimseyi dışlamak ne şahıslarında ne de şehrimize birşey kazandırmaz. Sosyal medya üzerinden etnik düşmanlık yapan bir şahsa bu duygular içerisinde verdiğim tepki yine aynı çevreler tarafından bambaşka bir boyuta taşınmıştır. Oysa ki benim verdiğim tepki etnik milliyetçilik yapmamın doğru olmadığı üzerinedir. Trabzonlular olmassa Samsunlular aç kalır gibi bir ifade kullanmadığım gibi bu tür bir görüşe de şiddetle karşı çıkan birisiyim. Trabzonlu birisinin yanında çalışıyorsun neden Trabzon düşmanlığı yapıyorsun ifadelerimi genel bir görüş veya yaygın bir kitleye söylenmiş olarak sosyal medya üzerinden çarpıtmak ahlakı bir davranış değildir. 
Ben Samsunluyum şehrimi de bu şehrin insanınıda çok seviyorum. Bu şehirden başka bir yerde yaşamayı da düşünmedim. 
Bu doğrultuda çarpıtılan paylaşımında Samsunlu kardeşlerimi bilmeyerek incitecek en ufak bir hatam olmuşsa özür diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Son Güncelleme: 05.04.2019 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2018-11-27 14:16:37

Teşkilata ilkokul mezunu köydeki çobanları getirirlerse böyle şeyler normal .

Misafir Avatar
dost 2018-11-27 16:09:24 @Metin

sende boş konuşuyorsun adam olacak kişi muhammed sav lemin yolundan gidecek oda tahsillimiydi cebrail öğretti sen kendini tahsilli zannedersen avam.dan aşağısın demektir tahsille adamlık olmaz inançla olur

Beğenmedim! (15)
Avatar
gözlemci 2018-11-27 14:19:40

Hadi ordan. Çarpıtılmışmış. Biz de yedik.

Avatar
Kenan 2018-11-27 15:24:06

senin ne haddine Samsunlulara Laf etmek

Avatar
Mehmet 2018-11-27 14:02:38

Bardagı kırdıktan sonra ozur dılesen ne olurkı

Avatar
buuuzzz 2018-11-27 14:02:57

Senin özrünüde kabul etmiyorum saygınıda istemiyorum. mesele şu ki böylelerini görevden almak için illa bir pot kırması mı gerekiyor. bu kadar basiretsiz insanları bu görevlere getirmeyin.

Avatar
Ali Yılmaz 2018-11-27 15:19:45

İnsanda biraz onur biraz gurur biraz da haysiyet olmalı.Bir hata yapıp da ortalığı pislettiği zaman ne yaptığını bilmeli. Bu adam yazdığı mesajda olan "aç kalırsınız" lafını kullanmadığı yönünde yalan açıklama yapmaktan da mı utanmıyor? Yoksa karşısındaki insanların zekasıyla alay mı ediyor? Omurga insanı dik tutan kemiklerden oluşmuş bir yapıdır.

Avatar
bay x 2018-11-27 14:14:32

Çevir kazı yanmasın

Avatar
canik-li 2018-11-27 14:12:05

Senin kulağın çekilecek !