banner388

Komşu ile 80 milyon TL'lik yatırım

Sinop Valisi Hasan İpek, merkeze 2018 yılı içerisinde 80 milyon TL'lik sağlık yatırımı yapılacağını ifade etti.

Komşu ile 80 milyon TL'lik yatırım

Sinop Valisi Hasan İpek, merkeze 2018 yılı içerisinde 80 milyon TL'lik sağlık yatırımı yapılacağını ifade etti.

26 Nisan 2018 Perşembe 09:22
Komşu ile 80 milyon TL'lik yatırım

Sinop Valisi Hasan İpek, sağlık kompleksine giderek incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’dan bilgi alan Vali İpek, tesisin 2 ay içerisinde açılacağını belirtti. 

Vali İpek yaptığı açıklamada, “Bugün Sinop’ta 20 milyon yatırım bedeli ile yapılan Sağlık Kompleksimizi gezdik. Sağlık Kompleksimizde yeni Sağlık Müdürlüğümüz, Halk Sağlığı Laboratuvarlarımız, Halk Sağlığı Müdürlüğümüz, Diş Hastanemiz buraya taşınacak. Sinop’un değişik yerlerinde bulunan Sağlık tesisleri de hastane dışında buraya taşınmış olacak. Hastane inşaatımız devam ediyor. O hastane inşaatımızın da proje bedeli 60 milyon TL yani sadece Sinop merkeze inşallah bu yıl içerisinde 80 milyon TL’lik bir sağlık yatırımı yapmış olacağız. Bunlar da Sinopluların hizmetine girmiş olacak. İnşallah iki aya kadar açacağız. Eksiklikler var onları gördük tespit ettik. Onları da ilgili arkadaşlar gerekli çalışmaları yapacak. Yazın hem Sinop’a gelen misafirlerimiz hem de Sinoplular daha iyi bir ortamda sağlıkla ilgili hizmetleri alacak diye düşünüyorum” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.