banner388

7 yıllık evli olan çiftimiz birlikte olamamayı artık kabullendik biz aslında çocuk istiyoruz diye başvurdular. Birbirlerini çok seviyorlar ama hiç tedavi arayışına girmemeleri hayret verici olsa da, hayatlarındaki mutsuzluk sebebini çocuk olmamasına bağlamaları daha da hayret vericiydi. Onlara cinsellik yaşamamalarının hayatlarına getireceği negatif etkileri anlattığımda çok şaşırdılar. Bu kadar yılı nasıl ilişkisiz geçirmişiz diye pişmanlığını yaşadılar ama her yaşanan olay insana birşey öğretmek için vardır. Önemli olan ihtiyacımız olanı görüp yola doğru bir şekilde devam etmektir. Tek seans sonrası vajinismus hastalığının getirdiği birçok sorunu arkalarında bırakıp yollarına daha mutlu devam ettiler.

Bazen çaresizlik bizi sorunumuz yokmuş gibi davranmaya itebilir ama biz yokmuş gibi davransak da o sorun kendini hatırlatacaktır. Cinsellik bir evliliğin temelidir ve sorunsuz yaşanmalıdır. Çözümsüz bir soruna sahip değilsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.