banner388

İYİ Parti'den Samsunhaber.com'a ziyaret... Hasan Aksoy: Esnaf can çekişiyor

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

İYİ Parti'den Samsunhaber.com'a ziyaret... Hasan Aksoy: Esnaf can çekişiyor

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

04 Kasım 2020 Çarşamba 21:21
İYİ Parti'den Samsunhaber.com'a ziyaret... Hasan Aksoy: Esnaf can çekişiyor

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Samsunhaber.com'u ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin iyi yönetilmediğini, Samsun'un da bundan ciddi anlamda nasibini aldığını belirten Aksoy, "Hükümet sürekli olarak ekonominin iyiye gittiğini söylüyor, bunlar sokaktaki vatandaşın, esnafın, işçinin, memurun, asgari ücretle çalışanın yaşadıklarından bir haberler. Özellikle esnaflarımız pandemi döneminden bu yana ciddi anlamda can çekişiyor. Birçok esnafımız kepenk kapatırken çoğu esnafımız da yaşananlara dayanmaya çalışıyor. Bu gidiş devam ederse inanın çok daha kötü günlere gebe kalacağız." dedi.

"OYLARINI YÜKSELTEN TEK PARTİ İYİ PARTİ"


Türkiye'nin hiçbir dönemde çözümsüz kalmadığını, halkın umudunun ise İYİ Parti olduğunu dile getiren Aksoy: "Göründüğü üzere şu anda oylarını yükselten tek parti İYİ Parti'dir. Halkımız, Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde İYİ Parti'ye büyük güven duyuyor. Türkiye'nin dört bir tarafında üye kayıtlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Büyüyerek  Türkiye'ye umut olmaya devam ediyoruz. 2023 seçimlerinde tek hedefimiz iktidar olmak ve Türkiye'yi iktidara geldiğimizde bu çıkmazın içerisinden kurtarmak olacaktır." diye konuştu.

"BU DAYANIŞMA BİZİ SAMSUN'DA 1. PARTİ YAPACAK"


"Şu anda 2 milletvekili ve 1 genel idare kurulu yöneticisiyle Samsun'da çok güçlü olduklarını sözlerine ekleyen Aksoy: "Gerek teşkilatlarımız gerek miletvekillerimiz gerekse İYİ Parti'nin üst kurulunda görev yapan yöneticilerimizle büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu birliktelik ve dayanışma bizleri ilk seçimde Samsun'da 1. parti yapacaktır. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Küçük tartışmalarla, küçük çekişmelerle asla uğraşmayağız. Bizim tek hedefimiz vatandaşlarımızla birlikte ülkemizin sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerine nasıl ulaşacağız? diye sormak olacaktır. Önceliğimiz milletimiz ve ülkemizdir." şeklinde konuştu.

Samsun basınının  güçlü olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade den Aksoy, sözlerini şöyle tamamladı: "Bir ilin ve ülkenin kalkınmasında, gelişmesinde ve büyümesinde basının rolü büyüktür.  Samsun basını da çok güçlü bir potansiyle sahiptir. Günlük gazete ve internet basınıyla Türkiye'nin önde gelen illenden biridir. Biz de Samsu medyasının bu gücüyle gurur duyuyoruz. Samsunhaber.com'u da tarafsız ve objektif yanından dolayı kutluyoruz. " dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2020 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.