banner388
banner390
banner410
banner408

Fazla kilolardan mide botoksu ile kurtulun!

Obezite, Metabolik ve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Volkan Kınaş, mide botoksu ile kilo vermenin mümkün olduğunu söyledi.

banner269

Fazla kilolardan mide botoksu ile kurtulun!

Obezite, Metabolik ve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Volkan Kınaş, mide botoksu ile kilo vermenin mümkün olduğunu söyledi.

19 Aralık 2019 Perşembe 19:15
Fazla kilolardan mide botoksu ile kurtulun!

Büyük Anadolu Hastanesi Obezite, Metabolik ve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Volkan Kınaş, mide botoksu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mide botoksu ile fazla kilolardan kurtulmanın mümkün olduğunu belirten Kınaş, uygulamanın ideal kiloya ulaştırdığını ve yaşam kalitesinde olumlu yönde önemli farklar oluşturduğunu kaydetti.

"Sorunlardan kurtulmanın ilk adımı da, fazla kilolardan kurtulmaktır"

Vücuttaki yağ miktarının, sağlığı bozacak düzeyde artmasının fazla kilo, şişmanlık ya da tıp diliyle obezite olarak adlandırıldığını belirten Opr. Dr. Volkan Kınaş; "Aşırı derecede şişmanlığa yol açan nedenlerin başında aşırı gıda tüketimi ve hareketsiz yaşam geliyor. Şişmanlık, insanda pek çok hastalığın gelişmesine de neden olmaktadır. Şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kalp ve damar hastalıkları, kan yağlarında yükseklik, felç, bu hastalıklardan bazılarıdır. Fazla kilolu veya obez olmak kolon, göğüs, rahim ve safra kesesi kanserleri için riskinizi yükseltir. Bu sorunlardan kurtulmanın ilk adımı da, fazla kilolardan kurtulmaktır. Bu anlamda yine doktorunuzun kontrolünde yapılan diyet ve spor etkili olacaktır. Fakat daha ileride seviye de yaşanan obez hastalığında cerrahi yönteme de başvurulabiliyor” şeklinde konuştu.

"Hastalarla bir aile gibiyiz"

Diyet ve spor yetersiz ise cerrahi yöntem uygulanabileceğine değinen Kınaş; “Mide botoksu ile fazla kilolardan kurtulmak mümkün. Yaklaşık 10 ile 15 dakika arası zamanda yapılmaktadır. Bu işlemi yapılacak kişinin bu uygulamaya uygun olup olmadığı öncelikle yapılan tetkiklerinden sonra anlaşılmaktadır. Bu yüzden öncelikle kişi uzman bir doktor gözetiminde bu uygulamaya uygun olup olmadığına bakılmaktadır. Obezite, Metabolik ve Genel Cerrahi Merkezi'mizde emin ellerde son teknolojik sağlık ekipmanları ile başka şehre gitmeden ilimizde tedavi olma imkanı bulabilirsiniz. Bugüne kadar yüzlerce hastamıza şifa olduk, onlarla bir aile gibiyiz. Yıllar önce ameliyat ettiğim hastalarımızla bile iletişim halindeyiz, hastalarımızı yakından takip ediyor, süreçlerini kontrol altında tutuyoruz. Fazla kilolarından kurtulmak isteyen kişileri aydınlatıcı bilgiler vermek üzere merkezimize bekliyoruz" diyerek sözlerine son verdi.

Son Güncelleme: 19.12.2019 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.