banner388
banner390
banner410
banner408

Çiğdem Eczanesi Atakent'te hizmete girdi

Samsun'un gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Atakent Bulvarı'na yeni bir eczane açılışı gerçekleştirildi. Bölgede sağlık yönünden büyük gelişmeler yaşanırken yeni açılan Çiğdem Eczanesi hizmet vermeye başladı. 

banner269

Çiğdem Eczanesi Atakent'te hizmete girdi

Samsun'un gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Atakent Bulvarı'na yeni bir eczane açılışı gerçekleştirildi. Bölgede sağlık yönünden büyük gelişmeler yaşanırken yeni açılan Çiğdem Eczanesi hizmet vermeye başladı. 

02 Mart 2020 Pazartesi 14:28

Samsun'un Atakum ilçesi Yenimahalle Atakent Bulvarı üzerinde Çiğdem Eczanesi vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Yeni Atasam Hastanesi'nin karşısında yerini alan Çiğdem Eczanesi İdlib şehitlerimiz nedeniyle sade ve şık bir açılış gerçekleştirirken vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Çiğdem Eczanesi'nin açılışında konuşma yapan eczane sahibi ve mesul müdür Çiğdem Balcı şu ifadelere yer verdi:

"İLAÇ KULLANIMINDA EN DOĞRU BİLGİ ECZANELERDE 

Samsunun Atakum ilçesinde heyecanla, özveriyle halka güvenilir ve en doğru sağlık hizmetini vermek için yola çıkmış bulunuyoruz. Günümüzde ilaç kullanımındaki bazı yanlışlardan dolayı özellikle antibiyotik direnci gelişmesi, ilaç etkileşimleri gibi sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bunlarda farklı hastalıklara sebebiyet vermektedir. Bu nedenle akılcı ilaç kullanımı konusunda halkımız en güncel ve en doğru bilgiye eczanelerimizden ulaşabileceklerini unutmamalıdır. 

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ

İnternet üzerinden satılan ürünlerin güvenilirliği tam bir soru işareti olup, vitamin-besin destek takviyeleri, dermokozmetik gibi ürünleri en güvenilir şekilde halkımız eczaneden temin etmelidirler. Heyecanla ve şevkle çıktığımız bu yolda biz Çiğdem Eczanesi olarak ben ve personelim en iyi hizmeti halkımıza vermek için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek isterim."

Haber: Eda KOÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İme dc ferhat 2020-03-02 15:17:57

Sizin gibi genç dinamik bir eczacının Atakum halkına güleryüzlü ve kaliteli hizmet vereceğinize eminim hayırlı olsun..

Avatar
Mustafa Asci 2020-03-03 01:38:02

Dostum Mehmet kaynar saçların beyazlamış. Seni yıllar sonra görmek beni mutlu etti. Almanyadan selamlar....

Avatar
Deniz Yılmaz 2020-03-04 11:07:52

Hayırlı bol kazançlı işler dilerim.