banner388
banner390
banner410

6 maçta üç gol yiyen ve savunmasıyla bir yerlere gelmiş bir takıma sen 90 dakikada  4 gol atıyorsan ilk önce bu topçuları ayakta alkışlamak lazım,  ki bunu da bu akşam yaptık. Tüm şehrin yaptığı gibi. Kaptanın maç sonrası twitterden yaptığı paylaşımdan  takım ve şehir bütünlüğünün nasıl bir yapıda olduğunu  çoğu kimse anlamaz..’’ Bizim sahada nasıl bir aile olduğumuzu herkes anlasın sahada tribünde şehirde hep  beraber SAMSUNSPOR..’’ 

Ertuğrul hocanın ısrarla bize 5-6 hafta izin verin, bizi ondan sonra eleştirin söylemlerine rağmen, kendisini eleştirenlerden biri de bendim..  Liglerden 1- 2 ay önce hazırlık kampı yapan ve takımı ve topçuları daha önceden  tanıyan bir hoca için; ‘’ bana  5- 6 hafta izin verin’’  söylemi bana hala ters geliyor. Kubilay’ı son iki maça kadar değerlendirmeyen  bir kişi benim için hala soru işaretidir. Benim Ertuğrul hocayı eleştirmemin tek sebebi,  elindeki değerleri iyi değerlendirmemesi.

Şimdi, maçı izleyen  yediden yetmişe kime sorarsan sor, maçın en iyi iki adamı kim diye,  alınan cevap yüzde 90 Kubilay ve Burak olacaktır ki buna maç sonrası kulaklarımla şahit oldum..  Peki  Kubilay ve Burak’ın oyundan çıkış dakikaları ne;  Kubilay 54, Burak 72. Durum 2 – 1..  Ve rakip tüm hatlarıyla bastırıyor, savunmaları  önde üçüncü bölgede, rakip alanın arkasına en iyi top atacak kim; KUBİLAY, ama hocam  kulübeye çekti, defansın arkasına sarkan en iyi, en kurnaz  ve en tecrübeli topçu kim; BURAK,  ama  sayın hocam 72 de onu da kulübeye çekti. 

Bu topçuların yerine alınan  Oğuz ve Gyasi kötü topçumu, asla değil. Ama  durum 2 – 1 ken  hangi hoca sahanın en iyi topçularını oyundan alır, hemde maçın bitmesine daha 18 artı 6 dakika varken. Tamam maç 4 – 2 bitti, hem de oyuna sonradan giren oğuz ve Gyasi  3 ve 4.  Golleri attı. Ama benim kafamda hala soru işareti var, bir hoca sahanın en iyi iki oyuncusunu nasıl oyundan alır diye, umarım hocanın geçerli bir açıklaması vardır. Oğuz ve Gyasi’nin gol atmasının arkasına sığınmadan…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.