banner388

            Maraton tribününde yapılan koreografiyi  beğenir veya beğenmezsiniz, o  sizin kişisel fikrinizdir. Ama esas olan bu emeğe saygı duymaktır. Emeği geçen tüm kardeşlerimin bu soğuk havada akıttığı tere teşekkür ederim….
            Bir hafta sonra karşılaşacağımız Manisa spor maçına umut verici bir futbol ile birlikte  üç puanı düşündüğümüz Manisa karşılaşmasında, beklenen üç puanı 2 golle aldık ama, gelecek hafta esas olan  rakibimizle oynayacağımız karşılaşma için, umut verici futbolu  yine oynayamadık, tıpkı geçen haftalarda olduğu gibi. 
                İlk dakikalardan itibaren baskılı bir futbol beklediğimiz Afyon spor maçında, ilk 45 de yine ters köşe olduk.  Rakip kendi  sistemini ve oyununu oynuyor, biz bu oyunu bozmaya ve karşılamaya çalışıyoruz. Şampiyonluğa oynayan bir takımın artık birinci dakikadan doksan dakikaya kadar kendine özgün olan veya olacak olan topunu oynaması gerekiyor. Son üç , dört  hafta da olduğu gibi rakip defansın yaptığı şahsi hatalardan ilk golü bulduk. ( 8. Dakika Atabey 1 – 0 ) Bu dakikadan sonra, her hafta öne çıkan Nurullah’ın isminin yanına  bu hafta  R. Burak YILMAZ eklendi. İlk 45 bu iki topçu hariç dokuz topçumuzda aksadı. Eğer üç değiştirme kuralı olmasaydı, bu topçuların hepsini ikinci 45 de değiştirirdim. Ama maalesef bu kuraldan dolayı da sayın hocam,  Ramazan’ın sakatlık değişikliği hariç, oynadıkları kötü futbolla göze çarpan ÇALIK ve ÇOLAK’ı oyundan aldı. Sonradan oyuna aldığı ( 72. Dakika) Bahattin’in 90 + 3 attığı golle durum 2 -  0 oldu. Yani bu dakikaya kadar kalp krizi geçirmediğimize  şükür ediyorum. 
           Sayın hocamın,’’  taraftarlar 90 dakika sonunda evlerine, izledikleri güzel futbolun keyfiyle gidecek ‘’  sözünün gerçekleşmesini  sabırsızlıkla bekliyoruz… Haftalardır, hocamın yanında olan futbol melekleri, umarım Manisa spor maçında da kendisini terk etmezler.. .
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin55 2020-02-13 20:40:10

Kıvanç Beyin on numara bir maç analizi.