banner388
banner390
banner410
banner408

Özhaseki'den flaş ittifak açıklaması

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Cumhur İttifakı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

banner269

Özhaseki'den flaş ittifak açıklaması

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Cumhur İttifakı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

13 Şubat 2019 Çarşamba 22:24
Özhaseki'den flaş ittifak açıklaması

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Cumhur İttifakı'nın 50 ile çıkabileceğini belirterek, "Biz MHP ile 30 büyükşehir üzerinde konuştuk. 30 büyükşehirde ittifakı tamamladık. 51 ilde de herkes kendi adayıyla devam etsin diye düşündük. 51 ilin tamamında olmayabilir ancak 20’den fazla il üzerinde çalışıyoruz. Özellikle PKK’ya yakın, FETÖ’ye yakın adamlar gelmesin, tek derdimiz o" ifadelerini kullandı.

50 İLDE İTTİFAK OLABİLİR 

Özhaseki konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Biz MHP ile 30 büyükşehir üzerinde konuştuk. 30 büyükşehirde ittifakı tamamladık. 51 ilde de herkes kendi adayıyla devam etsin diye düşündük. Meclis üyeliklerinde de ayrı ayrı çıkarılabilir dedik. Bu prensip kararına uyarak hareket ediyoruz zaten. Zaman içerisindeki gelişmeler bizi rahatsız etti. Bizim derdimiz iki tane daha fazla belediye almak değil. Ana muhalefetle görüştükleri partiler, saklı gizli HDP ile daha çok görüşüyorlar. Yaptıkları bütün görüşmelerde bir yerleri alabilmek üzerine birbirlerine peşkeş çekiyorlar. Şu şehir senin olsun, bu şehir benim olsun. Pazarlık bitmezse liderler devreye giriyor. Liderler kavga ediyor, anlaşıyorlar. İlleri birbirlerine peşkeş çekiyorlar. Dertleri burada daha fazla belediye alabilme gibi gözüküyor. Oradaki insanların iradesini nasıl hiçe sayıyorsunuz siz? İki kişi oturup da orada şu il senin olsun bu il benim olsun deyince millet onlara ne derlerse onu yapacağız mı diyorlar.

Bizim derdimiz iki tane il almak falan değil, bizim derdimiz özellikle Güneydoğu'da yine bölücü örgüt işbaşına gelmesin. Çukurlar kazıp bu milletin geleceğini tehlikeye atmasın. PKK'ya yandaş olan adamların gelmemesi için ne yapılabilir bunu görüşüyoruz. Bu FETÖ'cülerin 40 tane yüzü var. Garip bir yapı, her tarafta böyle bir yapı var. Şimdi batı illerinde, Orta Anadolu'da, başka illerde bunlara yakın bir adamın işbaşına gelmesini ister misiniz? Asla. Ne PKK'ya yakın ne FETÖ'ye yakın adam işbaşına gelmesin. Bizim derdimiz o. Tek tek illeri incelerken buna bakıyoruz biz. Çünkü hiçbirisi yerli ve milli değil. Bizim MHP ile hiçbir sorunumuz yok. Yerli ve milli olmalı, aramızdaki tek önemli anlaşma metni bu" sözcüklerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Cumhurİttifakı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.