banner388

Mustafa Sarıgül DSP'den aday!

CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül, DSP'ye geçerek Şişli Belediye Başkan adayı oldu.

Mustafa Sarıgül DSP'den aday!

CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül, DSP'ye geçerek Şişli Belediye Başkan adayı oldu.

30 Ocak 2019 Çarşamba 22:56
Mustafa Sarıgül DSP'den aday!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı olan Sarıgül, "CHP’ye değil, partili yurttaşlarıma asla değil, CHP yönetimine kırgınım. Yıllarımı verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ettim. Dağlara taşlara adını yazmaktan onur duyduğum Ecevit’in Demokratik Sol Parti’sinde halkıma hizmet vermeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DSP Genel Başkanı Aksakal, “31 Mart seçimlerini Türkiye için bir dönüm noktası ya da bir beka sorunu gibi açıklamalarla manipüle eden ve el birliği ile canbaza bak siyaseti yapan partiler karşısında tek sol parti olarak, DSP 81 ilde seçimlere katılacaktır.

Son günlerde DSP'nin siyaset gündeminde ağırlığını hissettirmesine karşı rahatsızlık duyan çevrelerin rahatsızlıklarını anlayışla karşılıyoruz. DSP yeniden Ecevit'in genel başkanlığı dönemindeki inançlı ve kararlı duruşunu ortaya koyarak ülkenin ve milletin sahipsiz olmadığını gösterecektir. DSP, 2023 yolunda belirleyici bir rol üstlenecektir. Yurdunu milletini özünden çok seven, Cumhuriyetinin temel değerlerini benimsemiş, Atatürk ilkelerine sadık ve tabii ki Demokratik Sol Parti'nin kuram ve kurallarını benimsemiş her yurttaşımıza kapılarımızı ve gönlümüzü açtık. Belediyeciliğe 1999 yılında DSP okulunda Ecevit'in önderliğinde başlamış ve 2009 yılında DSP Belediye Başkanı seçilerek hizmet etmiş ve bu partinin evladı olarak gördüğümüz Mustafa Sarıgül, yeniden DSP'nin Şişli Belediye Başkan adaylığı başvurusunu yapmıştır” sözcüklerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
ChpAdayMustafa SarıgülDSP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SLM 2019-01-31 17:50:16

SİYASETİN YÜZ KARASI.BU DEĞİLMİ PARTİ KURUP MİLLETİ PEŞİNDEN KOŞTURDUKTAN SONRA SEÇİM ZAMANI PARTİYİ KAPATIP GİDEN SONRA PEŞİNDEN GELEN ONCA İNSANI MADDİ VE MANEVİ ZARAR VEREN.UTANMADAN ÇIKMIŞ CHP ADAY OLAMAYINCA DSP ADAY OLMUŞ.AMACI HİZMET DEĞİL.KOLTUK SEVDASI .AMA BU MİLLET ONA GEREKEN CEVABI ŞİŞLİDE VERECEKTİR.YÜZSÜZ ŞAHSİYET.