banner388
banner390
banner410
banner408

Meral Akşener''Ey sayın Bahçeli hiç içiniz sızlamaz mı?''

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener parti lideri Devlet Bahçeli'ye eleştirilerde bulundu.

banner269

Meral Akşener''Ey sayın Bahçeli hiç içiniz sızlamaz mı?''

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener parti lideri Devlet Bahçeli'ye eleştirilerde bulundu.

11 Haziran 2017 Pazar 09:52
Meral Akşener''Ey sayın Bahçeli hiç içiniz sızlamaz mı?''

1 Kasım tarihinden sonra MHP'nin almış olduğu oy oranının hak edilmeyen bir durum olarak değerlendiren Akşener,yapılacak olağan üstü kongre ile seçilecek yeni bir isimle MHP'nin iktidar yolunu açacağını belirtti.

Referandum oylamasında oyların sandığa girmesinde ve çıkmasında muhafaza edilmesi anlamında ciddi faaliyetlerin olduğunu söyleyen Meral Akşener, gelinen noktada referandumun meşruluğunub tartışılır olduğunu dile getirdi.

Terör olaylarına değindi

Konuşmasında sıklıkla Bahçeli'yi eleştiren Meral Akşener, ''“Referandumda evet çıktığı dakikadan itibaren Türkiye'nin güllük gülistanlık olacağını, uçacağını, kaçacağını, aşacağını söyleyenler bugün bu aziz Türk milletini yanıltmış olmaktan acaba utanıyorlar mıdır? Aybüke öğretmen şehit edildi. Ve hapishaneden çıkan bir hanımefendi kadar konuşulmadı. Songül yarbay, bir Türkmen kızı, Yörük kızı, Songül yarbay namusuyla şerefiyle oynanarak bir kumpas sonucu vardı ya, kumpas mahkemeleri ordudan atıldı. Aynı helikopterde biri FETÖ terör örgütünün kumpasıyla, hani o günün başkanını savcısıydı ya, o kumpasla mesleğinden atılan Songül Yarbay ve sonra kendisine iftira atılan ve hala denetimli serbestlikle imza vermek durumunda olan Aydoğan Paşa aynı helikopterde beraber şahadet şerbeti içtiler.

''Ey sayın Bahçeli, hiç içiniz sızlamaz mı?''

Buradan sormak isterim; Songül Yarbay için utanmadan havuz medyasında övgü düzenler, utanmıyorsunuz? Siz aynı hanımefendinin namusuna dil uzattınız. Allah sizi kahretsin. Bugün ağıt yakıyorsunuz. Birisi çıktı 'asker eşleri, sevgilileri, kızları soyunsunlar' dedi. Utanmıyor musunuz bugün ağıt yakmaya, yüzünüz yere düşmüyor mu? Hiç içiniz sızlamaz mı? Ey sayın Bahçeli, hiç içiniz sızlamaz mı, fiili durumu hukuki durum çerçevesine aldınız, hiç içiniz sızlamaz mı? Bugün neyin, nasıl olduğu belirsiz bir partili başkanlık sistemiyle karşı karşıyayız."dedi.


 

Son Güncelleme: 11.06.2017 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.